B.A.R.N. (Barnets bästa. Alltid. Rättssäkerhet. Nu.)

Föreningen söker personer som vill arbeta volontärt som B.A.R.N.-aktivist!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Just nu söker vi dig som vill arbeta som B.A.R.N.- aktivist. Arbetet går ut på att dela information om B.A.R.N. och vår hashtag #inte1barntill i sociala medier. Du kommer även hjälpa till med att göra utskick via e-post till politiker, myndigheter och organisationer. Du kommer även slussa ungdomar som har insatser från socialtjänsten men som ändå behöver råd och stöd vidare till våra B.A.R.N.-ambassadörer. 

Arbetet sker på distans och via nätet. 

Det är en fördel om du har stor erfarenhet av sociala medier, har lätt för att uttrycka dig och tycker om att vara kreativ. 

All verksamhet i B.A.R.N. består av ideellt engagerade personer så du kommer bli en i ett gäng som brinner för att hjälpa samhällets utsatta barn. 
 
För att arbeta som volontär i föreningen B.A.R.N. skriver du under på följande:

A. Jag har granskat mig själv och min bakgrund och funderat över min egen syn på hur jag beter mig mot barn och för mig utgör barnets bästa och barnkonventionen grunden i mitt förhållningssätt när jag umgås med och arbetar med och för barn och unga. 

B. Jag förstår att jag kan möta motstånd och oliktänkande, men att jag ändå alltid håller mig saklig och i möjligaste mån objektiv i diskussionerna.

C. Jag förstår att detta med samhällets utsatta barn är ett kunskapsfält som jag vill och ska sätta mig in i.

D. Jag vill vara en del i kampen för en omdanande förändring av socionomutbildningen, socialtjänsten och därtill hörande kontrollmyndighet, i syfte att stärka kompetensen inom socialtjänsten och därmed rättssäkerheten, där barnets bästa alltid sätts i först rummet.

För att börja arbeta som volontär i föreningen B.A.R.N. behöver du som är över 18 år lämna in ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Vårt mål och hashtag är #inte1barntill !

All verksamhet i B.A.R.N. består av ideellt engagerade personer så du kommer bli en i ett gäng som brinner för att  få till en samhällsförändring i positiv riktning för samhällets utsatta barn, föräldrar som har fått sina barn omhändertagna och familjehem som fått sina barn omplacerade, och för att hjälpa ungdomar som har insatser via socialtjänsten men som ändå inte känner att de mår bra eller blir lyssnade till.

Besök gärna vår hemsida för att läsa mer om oss och vårt arbete!

Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.inte1barntill.se
 
Välkommen med din intresseansökan idag! 


Minsta åtagande

Vi kommer tillsammans överens om när uppdraget skall genomföras förutom när det gäller B.A.R.N. stödgrupp UNGDOM som är på söndagar kl 18.00 cirka en timma.

När och var sker uppdraget

Vi kommer tillsammans överens om när uppdraget skall genomföras.

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen