Backa systerskapet — Stockholm

Var med och Backa Systerskapet i höst!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Är du kvinna eller ickebinär? Är du mellan 18 och 30 år?  Brinner du för jämställdhet?
Engagera dig för Backa Systerskapet!


Backa Systerskapet arbetar för att sprida kunskap, skapa engagemang och lyfta unga tjejer och icke-binäras  röster, kraft, kunskap och förmågor. 

Kärnan i verksamheten är Backas utbildning för unga tjejer och icke-binära 13 till 17 år. Genom övningar och samtal i normkritik, civilkurage, konflikthantering och feminism; får deltagarna verktyg för att bli aktiva aktörer i samhället. Många engagerar sig vidare genom att skapa egna projekt. 
 
Vi söker nu dig som vill utveckla dina ledaregenskaper, och som vill vara med och utbilda nästa generations Backare. I höst får du en tvådagarsutbildning inom ledarskap, retorik, gruppstrukturer, konflikthantering och jämställdhet. Efter utbildningen är du en förebild och ambassadör för Backa Systerskapet. Du får möjlighet att vara med skapa backa utbildningen för unga 13 till 17 år. All utbildningsmaterial finns. Du är en förebild och samtalsledare. 

Vill du ledare på Backa? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss snart. 

Minsta åtagande

Ledarutbildning för att bli utbildningsledare. Efter utbildningen har du möjlighet att utbilda yngre backare. Det finns också möjlighet att vara ledare inom andra aktiviteter.

När och var sker uppdraget

På Fryshuset i Hammarby Sjöstad. Under ledarutbildningen bjuder vi bjuder på lunch och fika.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen