Tamam, Stockholm — Stockholm

Bli styrelseledamot i Tamam Stockholm!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Vill du vara med och skapa förutsättningar för ungas självständiga organisering och delaktighet? Bli styrelseledamot i Tamam Stockholm!

Tamam är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell ungdomsorganisation som jobbar med barn, unga och unga vuxna. Vi finns i sju städer och arbetar för ungas rätt i samhället genom att skapa sociala mötesplatser och stötta ungas samhällsengagemang. I Tamam Stockholm anordnar vi aktiviter såsom simning, tjejträffar, olika sportaktiviteter och Vänskapscaféet dit man kan komma för att fika, göra läxor, spela spel och umgås.

Nu behöver vi förstärkning till vår styrelse! Vi söker dig som vill vara en del av det strategiska och ledande arbetet i lokalföreningen med fokus på medlemskontakt och rekrytering. Du ska vara intresserad av ungas rätt i samhället och vilja skapa meningsfulla fritidsaktiviteter och sociala mötesplatser för de som ofta står utanför samhället.

Som styrelseledamot har du kontinuerlig kontakt med våra medlemmar, peppar dem att komma på aktiviteter och stöttar dem att själva organisera aktiviteter. Du kommer även arbeta med att rekrytera nya medlemmar, samt representera organisationen i olika sammanhang.

Du behöver gilla att samarbeta med andra och vara bra på att ta ansvar. Tidigare erfarenheter av föreningsliv är positivt, men inget krav. Tamam håller styrelseutbildningar för alla sina lokalföreningar och det finns personal på nationellt plan som ger stöd och stöttning åt de lokala styrelserna.

Uppgifter:
  • Delta i och fatta viktiga beslut för föreningen!
  • Bygga relation mellan medlemmar och styrelsen
  • Stötta våra olika aktivitetsgrupper
  • Rekrytera nya medlemmar och representera organisationen i olika sammanhang

Ansökan: Skicka in en intresseanmälan så återkommer vi för en intervju!

Minsta åtagande

ca 1h/vecka samt styrelsemöten ca 1 gg/månad

När och var sker uppdraget

Uppdraget är i Stockholm. Tid för uppdraget är flexibelt men sker ofta på kvällar och/eller helger.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen