Bris — Linköping

Bris söker volontärer för administrativt uppdrag i Linköping!

Beskrivning

“Bris är nog den ända platsen jag är ärlig på. Det är så himla skönt och få ut allt. Jag är stolt över vart jag kommit men denna ära kan jag inte ta själv, alla kuratorn som hjälpt mig och gett mig tips över min ångest och press. Tack bris det bästa stället jag vet💗💗💗 “  
Bris startade 1971 som en rörelse för barnets rättigheter av människor som vägrade se på medan barn for illa. Idag, 50 år senare, är den rörelsen och den kampen lika stark och lika viktig.  
Som volontär i Bris är du med i ett inspirerande och viktigt sammanhang, där du tillsammans med andra volontärer gör stor skillnad för barn nu och i framtiden. Stödjande samtal med barn ingår inte i Bris volontäruppdrag. Bris stöd till barn ges genom utbildade kuratorer, dygnet runt i vår telefon, chatt, mejl eller på våra fysiska Brismottaningar. Som volontär är du viktig på andra sätt, till exempel genom att sprida kunskap om hur Bris stöd fungerar och om barnets rättigheter, så att fler barn kan få stöd och bli lyssnade på.   
När du ger av din tid, din kraft och dina förmågor är du som volontär i Bris med och skapar ett tryggare och bättre samhälle för barn.   
Låter det intressant? Som volontär i Bris får du också utbildning och kontinuerlig kunskapspåfyllnad inom olika barnrättsområden, och möjlighet att påverka Bris som organisation.   
Brisvolontär med administrativt uppdrag 
Som Brisvolontär med administrativt uppdrag har du ett flexibelt uppdrag som till stor del går bra att genomföra på distans. Du har ett superviktigt uppdrag i att stötta Bris i olika administrativa uppgifter och genom att sprida Bris budskap i sociala medier. Möjlighet finns också att ha en teknisk roll vid Bris digitala föreläsningar, webbinarium och utbildningar där du till exempel vid behov hjälper deltagare med tekniska problem som uppstår. Tillfällen att hjälpa till som teknisk roll kan ske både under dagtid och kvällar vardagar. 
Uppdraget passar dig som:  
  • Är noggrann och ansvarstagande 
  • Vill ha ett flexibelt uppdrag där du oftast kan bestämma själv när det ska genomföras 
För att bli Brisvolontär med administrativt uppdrag blir du efter din intresseanmälan som första steg inbjuden till ett samtal där vi tillsammans pratar mer uppdraget. Du kommer också att bland annat få utbildning av Bris och lämna in utdrag från Polisens belastningsregister.  
Varmt välkommen med din intresseanmälan!    

När och var sker uppdraget

Flexibelt.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Senaste uppdragen

Svenska Djurambulansen

Stockholm - Schemakoordinator

  • Djur och natur
Plats Botkyrka, Danderyd, Ekerö och 23 andra platser
Fjärrarbete På distans