Brottsofferjouren Nacka-Tyresö-Värmdö — Stockholm

Brottsofferjouren Nacka-Tyresö-Värmdö söker engagerade styrelseledamöter inför 2023-2024

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Vi söker dig som vill göra skillnad för dina medmänniskor
Som styrelseledamot i Brottsofferjouren NTV är du förtroendevald och deltar i föreningens ledning. Genom din kompetens, tid och engagemang är du med och driver föreningens utveckling framåt tillsammans med övriga fyra i styrelsen, våra två anställda samt volontärer. Vi arbetar för en öppen och demokratisk styrelsekultur, där alla bidrar med sina unika kunskaper och erfarenheter. 

Du som sökande ska vara intresserad av brottsofferfrågor. Framförallt söker vi dig som är öppen för att lära dig nytt, har god samarbetsförmåga och vill arbeta långsiktigt för att bidra till ett bredare påverkansarbete. Då styrelsen är arbetsgivare för anställda är det även meriterande om du har kunskap inom HR-frågor. Vi har ett pågående arbete för en starkare närvaro på sociala medier, varför kunskap inom detta område även är önskvärt.

Dina uppgifter som styrelseledamot är att: 
- Delta i introduktioner och utbildningar som anordnas av vårt riksförbund och som krävs för att genomföra uppdraget
- Delta i styrelsemöte en gång per månad
- Delta i digitalt utskottsmöte en gång per månad
- Genomföra arbete inom aktuellt utskott 
- Protokollföra under styrelsemöten

Uppdraget medför även ett par helgsammanträden per år för att arbeta mer intensifierat med styrelse- och verksamhetsarbete. Vårt riksförbund, Brottsofferjouren Sverige, anordnar olika konferenser och utbildningsdagar, att delta på någon av dessa ger en god inblick i vår organisation. 

Minsta åtagande

Som styrelseledamot väljs du in i som förtroendevald i styrelsen på 2 år. Vi förväntar oss därför att du tar en aktiv roll och bidrar till verksamhetens strategiska utvecklingsarbete under minst denna tidsperiod. Uppdraget påbörjas efter föreningens årsmöte den 16 mars 2023. Tidsåtgången är ca 5-10 timmar/månad.

När och var sker uppdraget

Vårt kansli ligger på Bergsundsgatan vid Hornstull i Stockholm, där hålls våra möten. Administrativa delar av uppdraget kan även utföras på distans.

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen

Svenska Djurambulansen

Stockholm - Schemakoordinator

  • Djur och natur
Plats Botkyrka, Danderyd, Ekerö och 23 andra platser
Fjärrarbete På distans