Föreningen Tidigt Föräldrastöd — Göteborg

Det svenska språket är A o O och några bokstäver till

Spara

Beskrivning

Med din hjälp vill vi i vår förening bidra med att föräldralediga icke svenskfödda mammor bli delaktiga i det svenska språket. Vi är en Ideell förening som heter Tidigt Föräldrastöd. I vår förening riktar vi oss främst till föräldralediga kvinnor som inte är födda i Sverige. Många av kvinnorna har inte gått på SFI eller avbrutit sin SFI på grund av sin graviditet men behöver nu under sin mammaledighet öva på svenska.

Med just dig som språkhjälp i någon av våra grupper skulle du betyda väldigt mycket för oss. Du behöver inte ha några förkunskaper, det viktigaste är att du är nyfiken och gärna delar med dig av dina kunskaper i svenska språket. Det finns en huvudledare som ansvarar och samlar gruppen, delar den digitala länken samt skriver deltagarlista. De flesta av våra kurser sker digitalt men vi har även på plats i vår lokal i Lövgärdets centrum.

Du skulle verkligen bli en väldigt betydelsefull person för oss om du vill vara med i sociala nätverk.
Välkommen till oss!

Minsta åtagande

Vi är glada så många tillfällen du kan vara med. Studerar du samtidigt tar vi självklart hänsyn till att du kanske inte kan vara med om du har prov eller tentor.

När och var sker uppdraget

Innan kursen startar kommer huvudledare att skicka ut en länk till kursen. Antingen till Zoom eller Whereby. Torsdagar 10-12 (Digitalt) 15 kurstillfällen Torsdagar 14-15.30 (Digitalt) 15 kurstillfällen Kvällstid 17-18.30 vilken dag som passar dig (Digitalt) 15 kurstillfällen Fredag 13.14.30 i Vår lokal Kryddan i Lövgärdets centrum- 10 kurstillfällen

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen