Stockholm Pride — Stockholm

En manifestation för allas rätt att älska & vara den de vill - bli volontär i årets Stockholm Pride Parade!

Beskrivning

Vill du delta i Skandinaviens största prideparad? Pride Parade i Stockholm är ett evenemang du absolut inte får missa! Paraden går genom centrala Stockholm och är festivalveckans höjdpunkt, en glädjefylld och färgsprakande manifestation för mänskliga rättigheter och allas rätt att älska vem de vill.

Som Paradvolontär blir du del av en grupp placerad längs paradvägen eller i vårt startområde. Beroende på var du är placerad så varierar uppgifterna från att förbereda paradvägen, vara behjälplig för våra glada åskådare, se till att paraden kan gå smidigt fram till att checka in ekipage och slussa dem i rätt ordning. Som paradvolontär befinner du dig mitt i glädjens centrum och får gott om tid att njuta av den fantastiska stämningen!

Som tack för din insats får du entré till avslutningsfesten i Pride Park lördagen den 3 augusti, mat under dagen och en möjlighet att vara en del av gemenskapen och slaget för mänskliga rättigheter och allas rätt att älska vem de vill.

Är du intresserad? Skicka in din intresseanmälan i formuläret nedan så tar vi kontakt och ger dig mer information om uppdraget!

När och var sker uppdraget

Heldag, Stockholm, lördagen den 3 augusti 2024.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Engångsuppdrag