Stockholm Pride — Stockholm

Erbjuder din arbetsgivare volontärsdag? Samla kollegorna och spendera er volontärdag som Paradvolontär för Stockholm Pride Parade!

Beskrivning

Vill du och dina kollegor delta i Skandinaviens största prideparad? Pride Parade i Stockholm är ett evenemang du absolut inte får missa! Paraden går genom centrala Stockholm och är festivalveckans höjdpunkt, en glädjefylld och färgsprakande manifestation för mänskliga rättigheter och allas rätt att älska vem de vill.

Som Paradvolontär så placerar vi dig och dina kollegor tillsammans i en grupp längs paradvägen eller i vårt startområde. Beroende på vart ni är placerade så varierar uppgifterna från att förbereda paradvägen, vara behjälplig för våra glada åskådare, se till att paraden kan gå smidigt fram till att checka in ekipage och slussa dem i rätt ordning. Ni kommer att befinna er mitt i glädjens centrum och får gott om tid att njuta av den fantastiska stämningen!

Som tack för er insats får ni entré till avslutningsfesten i Pride Park lördagen den 3 augusti, mat under dagen och en möjlighet att vara en del av gemenskapen och slaget för mänskliga rättigheter och allas rätt att älska vem de vill.

Är du intresserad? Skicka in er intresseanmälan i formuläret nedan så tar vi kontakt och ger er mer information om uppdraget!

Minsta åtagande

Heldag, Stockholm, lördagen den 3 augusti 2024.

När och var sker uppdraget

Heldag, Stockholm, lördagen den 3 augusti 2024.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Engångsuppdrag