Fight for Zero — Stockholm

Fight for Zero söker Marketing Manager

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Om oss
Fight for Zero är en ideell organisation som arbetar med att inspirera och främja unga människors potential samt motverka utanförskap. Vi arbetar för en nollvision mot våldsbrottslighet i Sverige. Det övergripande syftet med Fight for Zero är att långsiktigt minska och motverka utanförskap och det grova våldet och nyrekryteringen till gäng- och nätverksmiljöer.

Fight for Zero föddes ur vår frågeställning om hur vi kan minska och motverka kriminalitet, våld och utanförskap genom förebyggande insatser inom skola, idrott och föreningsliv. Organisationen erbjuder aktiviteter för barn och unga samt arbetar med insamling och har som ambition att aktivt delta i samhällsdebatten.

Vi arbetar efter den evidensbaserade interventionsmetoden ”Five Pillars” för att på sikt uppnå stärkta skyddsfaktorer, förbättrad fysisk och mental hälsa och ökat innanförskap. Metodiken ”Five Pillars” möjliggör personlig tillväxt och utveckling för barn och unga. Metoden bygger på 5 grundläggande hörnstenar; Boxning/Kampsport, Utbildning, Arbete, Ung support och Ungt ledarskap. Vårt fokus är träning, personlig utveckling, läxhjälp och mentorskap mm. 

Du kommer att få en kortare introduktion och utbildning innan du börjar arbeta hos oss.

Fight for Zero söker nu efter en Marketing Manager 
För att trivas i den här rollen är det viktigt att du är framåtlutad, handlingskraftig, entreprenöriell, analytisk och har ett genuint intresse för social impact. 

Du tror på social förändring genom tidiga och förebyggande aktiviteter inom idrott, skola och föreningsliv för barn och unga.

Vi jobbar i en informell miljö med korta beslutsvägar och där ingen dag är den andra lik. Det är högt i tak, stort som smått och du behöver vara beredd att kavla upp ärmarna där det behövs för att vi tillsammans skall lyckas. Hos oss kommer du att få ansvar från dag ett. Från dig behöver vi ha rätt attityd till ett utmanande och utvecklande jobb. 

Specifika önskemål eller information
Vi söker efter en Marketing Manager som ska arbeta med att driva och utveckla vår marknadsstrategi, marknadsföring, PR och sociala medier. 

Du kommer att äga och driva arbetet i att ta fram en övergripande marknadsstrategi för samtliga kanaler. Du deltar i planering, implementering och utvärdering och arbetar proaktivt för att utöka Fight for Zeros närvaro i digitala såväl som traditionella medier.

I rollen ingår bland annat:
 • Ta fram en marknadsstrategi och varumärkesplattform
 • Planera, ta fram och löpande optimera content med god framförhållning.
 • Omvärldsbevaka och skapa content samt mäta, följa upp och analysera aktivitet och engagemang.
 • Genom lyhördhet och kreativitet skapa relevant innehåll i våra kanaler.
 • Hålla dig uppdaterad inom ämnet för att ständigt ligga i framkant.
 • Stärka Fight for Zeros varumärke och kännedom 

Minsta åtagande

Efter överenskommelse

När och var sker uppdraget

Efter överenskommelse. Vi sitter på Jämtlandsgatan 151 B, 162 60 Vällingby och kontorsplats finns. Möjlighet finns till att engagera sig på distans.

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

 • När

  Dag, helg, kväll

 • Typ av uppdrag

  Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen