Fight for Zero — Stockholm

Fight for Zero söker volontärer till killgrupp och tjejgrupp i Vällingby!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Fight for Zero är en ideell organisation vars syfte är att motverka kriminalitet och våld genom tidiga förebyggande insatser inom skola, idrott och föreningsliv. Fight for Zero arbetar med gruppverksamhet och olika typer av aktiviteter som träning, läxhjälp och temakvällar mm. Våra kill- och tjejgrupper är viktiga och trygga forum för fria samtal och diskussioner. Som volontär har du möjlighet att bli en trygg punkt i vardagen för barn och unga genom att agera både kompis, ledare och bollplank. 

Nu söker vi dig som är intresserad av att bidra med din tid och ditt engagemang till vår killgrupp och tjejgrupp i Vällingby!

Samarbetsförmåga, samhällsintresse, kreativitet och driv är några egenskaper vi särskilt eftersöker hos dig som volontär.

Specifika önskemål eller information
Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta med barn och unga. Vi ser gärna att du studerar eller är utbildad socionom eller psykolog och arbetar med socialt arbete idag. Vidare är erfarenhet av ideellt arbete fördelaktigt. Det krävs att du kan behärska svenska i både tal och skrift. 

Då arbetet innebär arbete med barn lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister för arbetsgivaren är ett lagstadgat krav för att arbeta med barn och ungdomar.

Fight for Zero arbetar efter den evidensbaserade metoden "Five Pillars" som är holistisk, består av 5 grundläggande hörnstenar; Boxning/Kampsport, Utbildning, Arbete, Social Support och Ungt ledarskap och erbjuder ett integrerat helhetsprogram i en säker miljö. Du kommer att få gå en kortare introduktion och utbildning i metoden ”Five Pillars” innan du börjar arbeta hos oss.

Minsta åtagande

Vi vill att du kan arbeta som volontär cirka 2–3 h per vecka. Vi prioriterar ansökningar där du som volontär kan arbeta under en längre tidshorisont.

När och var sker uppdraget

Våra killgrupper och tjejgrupper kommer att ske i vår lokal på Jämtlandsgatan 151 B i Vällingby.

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara