Bruised Food Club — Uppsala

Filmare sökes för att spela in en danspjäs om mat och klimat (oavsett erfarenhet)!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

The Food Must Go On är ett modernt/hiphop dansföreställningsprojekt organiserat av Bruised Food Club med vilket vi vill öka medvetenheten om matsvinn och bjuda in dig att utforska vår relation till mat.

Stycket tar med publiken på en resa som börjar under jorden, går hela vägen genom näringskedjan och når människans kropp och själ. För några månader sedan letade vi efter dansare och musiker, och nu är det dags att skaffa ett filmteam eftersom verket närmar sig slutet av sitt skapande!

Vi söker dig som tycker om film och att spela in film, som har intresse av att göra detta volontärarbete för att få erfarenhet och utveckla dina kreativa och filmiska färdigheter ytterligare och som har tillgänglighet under efterfrågade tider. Vi skapar detta projekt tillsammans, så dina idéer är välkomna och uppmuntras. Dansteamet består av 5 passionerade mataktivister som älskar dans och musik. Vi är engagerade och vi vill att vårt framtida filmteam ska vara lika involverade som vi är. Det innebär att du är tillgänglig på de bestämda datumen och du engagerar dig i dansstycket. Vi vill att du ska vara en del av gruppen och inte bara stå utanför och filma. Du kommer att göra uppvärmningen och stretchingen med oss, samt teambuildingsaktiviteterna som vi anordnar! Intresserad? Låt oss veta!

Vi har budget för att betala för måltider och transporter vid behov, och vi kan låna bra filmutrustning av Studieförbundet Bilda som är vår främsta supporter.

________________________________________________________________________________________________________________________
Bruised Food Club är en ideell organisation i Uppsala, som arbetar lokalt för att bekämpa matsvinn och hunger. Vi anordnar veckomarknader där vi delar ut mat som vi räddat från att gå till spillo, vi håller även utbildningsevenemang som workshops eller paneldiskussioner där vi engagerar samhället i viktiga diskussioner om livsmedelsförsörjningskedjan och hur man bygger mer motståndskraftigt och hållbart system. 

Minsta åtagande

Inspelningen kommer att äga rum helgen 30-31 juli. Det kommer att vara utomhus på en äng eller vid en sjö och under olika tider på dygnet, så vi vill sätta ihop ett filmteam som har full tillgänglighet. Minst en person bör vara på plats under tiden för inspelningen. För att filmteamet ska bli bekant med stycket vill vi också att du kommer på några repetitioner innan den helgen, för att tillsammans förbereda hur inspelningen ska genomföras. Det kan vara under vissa helger och måndagar 18-20. Dansteamet träffas lördagen den 2 juli för en repetition. Du är välkommen att komma då om du kan. Vi kanske åker till Morga och badar i sjön efter att ha dansat!

När och var sker uppdraget

Vi inbjuder dig att delta i våra träningar innan den helgen vi ska filma.

Tillgänglighet

Vi kommer att ta hänsyn till eventuella allergier när vi väljer utrymme för att träna och de måltider som tillhandahålls.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Engångsuppdrag

Spara

Senaste uppdragen

Svenska Djurambulansen

Stockholm - Schemakoordinator

  • Djur och natur
Plats Botkyrka, Danderyd, Ekerö och 23 andra platser
Fjärrarbete På distans