Viby Basket — Sollentuna

Framgångsrik ungdomsförening söker styrelseledamöter

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning


Viby Basket är en basketklubb med topp och bredd. Vi har lag från 5 års ålder till dam- och herrlag. 
Vi söker nu flera kompetenta styrelseledamöter för att höja vår nivå inom HR, administration och bidragsansökningar (basketkompetens ej nödvändig).

Viby Basket i Sollentuna har drygt 700 medlemmar i 36 lag som leds av över 140 engagerade ledare. Vi är en förening som välkomnar hela familjen med målet att skapa en stark gemenskap där alla kan utvecklas. Vi har en mycket aktiv och kompetent Styrelse, god ekonomi och ett starkt engagemang bland föräldrar, lokala skolor, företag och politiker. Vi har ett Tränarråd med väldigt erfarna basketcoacher som med guidning av vår Chefstränare leder den sportsliga utvecklingen i föreningen. Vår Föreningskanslist är spindeln i nätet och håller ihop den dagliga verksamheten samt stöttar ledarna och lagen.
Till varje årsmöte söker vi nya ledamöter för att ersätta de som avgår. I styrelsen vill vi ta vara på ledamöters kompetens och styrkor så ta chansen att visa vad du går för i vår härliga klubb!

Minsta åtagande

Ett styrelsemöte per månad från augusti till juni. Varannat möte är digitalt. Mellan möten är det arbete med det som styrelsen bestämmer sig för behöver utföras.

När och var sker uppdraget

I Sollentuna.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen

Svenska kyrkan Arvika pastorat

Kyrkkaffevärd

  • Social gemenskap
Plats Arvika

Svenska kyrkan Arvika pastorat

Baka

  • Barn och ungdom
  • Social gemenskap
  • Äldre
Plats Arvika
Fjärrarbete På distans