Majblommans Riksförbund — Borås

Gör skillnad för barn i Borås – bli volontär hos Majblomman!

Spara

Sista anmälningsdatum

2022-03-06

Beskrivning

I Sverige lever en tiondel av alla barn i fattigdom. Genom att bli volontär hos Majblomman kan du vara med och göra verklig skillnad för dem samtidigt som du får erfarenhet av att jobba med barns rättigheter. 
Majblomman i Borås ger glädje till många familjer och barn och detta kan du vara med och bidra till med ditt ideella arbete tillsammans med oss. Majblomman är en ideell barnrättsorganisation som motverkar barnfattigdomen i Sverige genom att dela ut ekonomiskt stöd (till exempel för fotbollsskor, ett barnkalas, avgift till en fritidsaktivitet eller jacka), finansiera forskning och påverka beslutsfattare.
För att kunna fortsätta vårt arbete och hjälpa fler barn i Borås behöver vi bli fler. Just nu söker Majblomman i Borås volontärer till dessa uppdrag:
  • Hjälpa till med majblommeföreningens arbete att ta emot ansökningar och dela ut ekonomiskt stöd till de familjer i Borås som söker.
  • Sköta föreningens digitala medier såsom Facebook-sida och Instagram-konto samt hjälpa till att sprida information om Majblomman i Borås via sociala medier.
  • Kontakter med scoutkårer och skolor i samband med försäljningen av majblommor varje vår.
 

När och var sker uppdraget

Uppdraget utförs i Borås. Vi ser fram emot din ansökan!

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen