Nya Kompisbyrån — Göteborg

Göteborg: Bidra till stärkt integration och jämställdhet genom att stötta en utrikesfödd kvinna!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Klara, Färdiga, Kvinna är ett projekt där Nya Kompisbyrån matchar kvinnor som är etablerade på arbetsmarknaden eller som studerar med utrikes födda kvinnor som behöver stöttning för att få ett arbete eller söka studier. Projektet syftar till att stärka integrationen i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Sundsvall genom nätverkande och gemenskap.

Vi söker nu Jobbkompisar i Göteborg!
Som jobbkompis i Klara, Färdiga, Kvinna krävs ingen expertkompetens, du agerar helt enkelt en peppande samtalspartner till en deltagagande kvinna. Du medverkar under 4 utbildningskvällar och får med dig ny kunskap, nya perspektiv och inspiration från utbildare och deltagare. Detta är ett perfekt uppdrag för dig som arbetar eller studerar och vill bidra till integration och gemenskap på ett enkelt och roligt sätt. Du kommer även få ett intyg på din medverkan som är mycket meriterande att ha med på ditt CV. 

Vi söker jobbkompisar inom Klara, Färdiga, Kvinna som:
  • Identifierar sig som kvinna
  • Är minst 18 år gammal
  • Talar flytande svenska
  • Vill bidra med sin erfarenhet och ge tips

Vill du bli jobbkompis i vårt projekt och bidra till integration, gemenskap och samtidigt möta en ny kompis? Fyll i en intresseanmälan! Om du vill engagera dig ytterligare i projektet så är du varmt välkommen att ta kontakt genom att fylla i formuläret nedan.

När och var sker uppdraget

Träffarna är på tisdagar kl 17-19,15 i Folkuniversitetets lokaler i Göteborg.

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen