Amnesty International Göteborg — Göteborg

Göteborg- Engagera dig för kvinnorsrättigheter

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Intresserar du dig för kvinnors rättigheter?
Då har du chansen att få vara del av en nystartad kvinnorättsgrupp i Göteborg som kommer att jobba med Amnestys aktioner och kampanjer som rör kvinnors rättigheter runt om i världen. Fokus kan vara allt ifrån kvinnliga människorättsförsvarare, till sexuella och reproduktiva rättigheter och frihet från våld.
Gruppen själv bestämmer hur den vill arbeta, filmkvällar med samtal, aktion på stan, seminarier, synas på festivaler, samarbeta med andra organisationer som lyfter frågan eller så har du kanske egna idéer.

Vi kommer att ha ett uppstartsmöte för kvinnorättsgruppen i Göteborg den 21 September kl. 18:00-20:00 där vi kommer att diskutera och planera kommande aktiviteter. Det kommer vara en perfekt chans för dig att lära känna andra som delar dina intressen och engagemang, och att bidra till att göra världen till en mer jämställd plats för alla kvinnor.

Vi hoppas verkligen att du kan vara med!

Minsta åtagande

Som aktivist bestämmer du själv och tillsammans din Amnestygrupp hur mycket du vill ta på dig och hur aktiva ni som grupp ska vara.

När och var sker uppdraget

Grupperna arbetar på olika sätt. Räkna med främst arbete i samband med fysiska eller digitala möten , men även vid aktiviteter och events.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen