Nya Kompisbyrån — Göteborg

Göteborg: Har du 2 timmar över och vill bidra till stärkt integration genom att stötta en utrikesfödd kvinna?

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Klara, Färdiga, Kvinna är ett nytt projekt där Nya Kompisbyrån matchar kvinnor som är etablerade på arbetsmarknaden eller som studerar med utrikes födda kvinnor som behöver stöttning för att få ett arbete eller söka studier. Projektet syftar till att stärka integrationen i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Sundsvall genom nätverkande och gemenskap.
Vi söker nu Jobbkompisar i Göteborg!
Som jobbkompis i Klara, Färdiga, Kvinna krävs ingen expertkompetens, du agerar helt enkelt en peppande samtalspartner till en deltagagande kvinna. Du väljer själv hur många träffar som du önskar vara med på och du får efter avslutad träff med dig ny kunskap, nya perspektiv och ny inspiration från utbildare och deltagare. Detta är ett perfekt uppdrag för dig som arbetar eller studerar och vill bidra till integration och gemenskap på ett enkelt och roligt sätt. Du kommer även få ett intyg på din medverkan som är mycket meriterande att ha med på ditt CV. 
Vi söker jobbkompisar inom Klara, Färdiga, Kvinna som:
 • Identifierar sig som kvinna
 • Är minst 18 år gammal
 • Talar flytande svenska
 • Vill bidra med sin erfarenhet och ge tips
Vill du bli jobbkompis i vårt projekt och bidra till integration, gemenskap och samtidigt möta en ny kompis? Fyll i en intresseanmälan!
Om du vill engagera dig ytterligare i projektet så är du varmt välkommen att ta kontakt genom att fylla i formuläret nedan.

När och var sker uppdraget

Träffarna är på tisdagar kl 17-19,15 i Folkuniversitetets lokaler i Göteborg. Vi följer restriktionerna och har träffarna digitalt så länge det krävs. Du väljer själv vilka och hur många träffar du vill vara med på.

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

 • När

  Kväll

 • Typ av uppdrag

  Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen

Erikshjälpen Second Hand, Lund Öresundsvägen

Vi söker butiksvärd

 • Ekonomisk/social utsatthet
 • Sysselsättning och arbete
Plats Lund