Rädda Barnen, Regionkontoret Stockholm — Stockholm

Hjälp oss med ett stort firande 24/12!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Sista anmälningsdatum

2021-12-24

Beskrivning

Under julhelgen så stänger samhället i princip ner. Då vill vi vara en av få platser som håller öppet. Vill du vara med och möjliggöra detta?
 
Vi har en fritidsgård för ensamkommande ungdomar i centrala Stockholm. Till vardags erbjuder vi stöd med många olika saker så som läxhjälp, juridisk rådgivning, kontakt med myndigheter, bostadssökande, kontakt med vården osv. På julafton ordnar vi ett stort firande som brukar vara väldigt uppskattat, med fokus på gemenskap, god mat och en fristad från alkohol och droger. 
 
Vi är en spridd volontärgrupp med olika åldrar, bakgrunder och kompetenser. Det viktigaste är att som volontär vara en trygg och lugn vuxen som kan bidra till ett fint firande för våra deltagare!

Stort plus ifall du;
  • Tidigare jobbat med ensamkommande, människor i utsatthet eller liknande
  • Pratar ett utomeuropeiskt språk som våra nuvarande eller blivande deltagare pratar, till exempel arabiska, somaliska, dari, farsi eller kurdiska.

Om du har möjlighet att hjälpa till med förberedelser innan eller städning efter julafton så är detta uppskattat! Det är dock inte ett krav för att vara med under själva julafton. 

Ser fram emot att höra från dig! 

Minsta åtagande

1 kväll

När och var sker uppdraget

På julafton 24/12, kl. 16-22, i centrala Stockholm

Tillgänglighet

Hiss finns. Vegetarisk och vegansk mat finns

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Kväll

  • Typ av uppdrag

    Engångsuppdrag

Spara

Senaste uppdragen