Tamam, Lund — Malmö

Hjälp unga i Malmö med läxan!

Beskrivning

Tamam Malmö söker personer som vill stötta ungdomar i deras läxläsning! Vi vill ha dig som genom engagemang och pålitlighet är beredd på att ta ett volontäruppdrag som stärker ungdomars självkänsla och självförtroende i sina studier. Som volontär på Tamam Lund arbetar du efter ett eget schema där du själv sätter upp när du har möjlighet att delta. Efter anmälan finns tid för frågor och mer specifik information kring uppdraget tillsammans med anställd på Tamam.

Viktigt:
Är du intresserad av detta uppdrag vill vi ha in ditt CV samt ett kort stycke där du berättar om dig själv samt varför du söker uppdraget. Eftersom verksamheten riktar sig mot barn och unga kommer vi begära in ett utkast från belastningsregistret, vilket kan ta upp till två veckor att få hem så ett tips är att göra det på förhand!

Kort om Tamam:
Tamam är en ungdomsorganisation som arbetar efter mottot "vänskap utan gränser" för att skapa mötesplatser där unga med olika bakgrund kan träffas och lära känna varandra. Därför kan en läxhjälpsträff lika väl innebära att spela spel och leka lekar som att plugga svenska, engelska eller matte.

Tamam är en rikstäckande partipolitisk och religiöst obunden ungdomsorganisation som sedan 2008 arbetar med antirasism, mångfald och ungas samhällsengagemang. Tamam har sju stycken lokalföreningar: Lund, Malmö, Göteborg, Stockholm, Uppsala, Tranås och Mariestad.

Minsta åtagande

2h per vecka eller 4h per månad. Beroende på frekvens av läxläsning.

När och var sker uppdraget

Malmö, tid och plats är ännu ej faställd.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Senaste uppdragen

Svenska Djurambulansen

Stockholm - Schemakoordinator

  • Djur och natur
Plats Botkyrka, Danderyd, Ekerö och 23 andra platser
Fjärrarbete På distans