Child Rights Eurasia

Internationell programhandläggare med inriktning på ekonomi till barnrättsorganisation

Spara

Beskrivning

Child Rights Eurasia är en organisation som håller på att växa och våra utländska samarbetspartners i Zambia, Ukraina och Pakistan behöver coaching i hur man arbetar med finansiell återrapportering inom olika barnrätts- och kvinnorättsprojekt.

Vi söker därför en internationell programhandläggare med inriktning på ekonomi som kan hjälpa ordförande med operativa finansiella frågor som relaterar programhandläggning inom ramen för våra internationella projekt. Det handlar om att påminna våra partnerorganisationer att rapportera tillbaka till oss i rätt tid, kontrollera att deras ekonomiska rapporter håller viss standard och godkänna dessa eller be om komplettering, hålla koll på kvitton, göra utbetalningar till lokala organisationer i utlandet när vi blivit beviljade olika bidrag. Man ansvarar också för att se till att vår ekonomiansvarig har all bokföringsunderlag i slutet av månaden samt måste tycka om att hjälpa till med att coacha våra lokala samarbetsorganisationer i Pakistan, Ukraina och Zambia när dem ska redovisa utlägg samt kvitton till oss. Vi har mekanismer för finansiell kontroll så detta uppdrag är mycket operativt och vi är mycket måna om att hitta rätt person till detta uppdrag. Du kommer att bli upplärd av ordförande och få mycket bra och värdefulla kunskaper i hur en internationell barnrättsorganisation fungerar i Sverige. 

För att passa hos oss bör du:
- Erfarenhet av att arbeta med ekonomi eller införskaffat dig liknande förståelse genom studier
- Ha erfarenhet av att jobba självständigt och kan leda dig själv
- Ser lösningar på problem som uppstår
- Ha mycket tålamod och vara noggrann

Merit:
- Insamlingsarbete
 
Detta är ett väldigt viktigt uppdrag och du kommer få stort förtroende så därför får du ej förekomma i brottsregistret samt kunna tala svenska och engelska flytande och vara svensk medborgare. Kreditupplysning kommer att göras innan volontärkontrakt skrivs. 

Minsta åtagande

4 timmar/per månad i minst 2 år.

När och var sker uppdraget

Uppdraget utförs på distans och man måste vara tillgänglig

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen

PRO Högalid

Musikälskande samordnare

  • Äldre
  • Social gemenskap
  • Upplysning och folkbildning
Plats Stockholm
Fjärrarbete På distans