Kids of Uganda

Kids of Uganda söker marknadsförare och insamlingsansvarig

Spara

Beskrivning

Vill du göra något men har svårt att landa i vad just du kan bidra med? Vill du lära dig mer om Uganda och utvecklingsfrågor? Då kan ett engagemang i Kids of Uganda vara precis vad du letar efter! Som en del av arbetsgrupperna är du med och utvecklar Kids of Ugandas verksamhet och lär dig massor!

 
Rollbeskrivning för marknadsföringsansvarig / insamlingsansvarig:
 • Arbetar för att öka insamling genom bl.a. webshop, evenemang och fler månadsgivare
 • Analyserar tillgänglig data från sociala medier, företagssälj, mailchimp och Google Analytics
 • Formulerar och följer upp handlingsplan för marknadsföring och insamling tillsammans med övriga i informationsgruppen 
 • Projektleder evenemang, t.ex. Run for Kids of Uganda 
 • Definierar och stöttar kampanjer i sociala medier

Rollen kan anpassas till dina specifika intressen inom insamling och marknadsföring. 

Vad är Kids of Uganda?
Vi i Kids of Uganda tror på att hjälpa barn genom att stärka familjer och vuxna i deras närhet. Därför hjälper vi sårbara familjer i östra Uganda genom ett familjestödsprogram. Barnen och familjerna vi stöttar kommer från mycket fattiga förhållanden. De flesta av familjerna tar hand om föräldralösa barn. Genom programmet får familjerna ekonomiskt och socialt stöd samt utbildning. Målet med familjestödsprogrammet är att familjerna ska kunna försörja sig själva och därmed ha möjlighet att ge sina barn en trygg uppväxt.

Vad är en arbetsgrupp?
Kids of Uganda består av tre arbetsgrupper (information, samverkan och verksamhet). Som en del av arbetsgrupperna är du med och utvecklar vår verksamhet och lär dig massor! Vi har olika bakgrund och erfarenheter och är engagerade vid sidan av studier, heltidsjobb eller föräldraledighet.

Så arbetar Kids of Uganda
Vi är i stor utsträckning en digital organisation. Vi håller våra möten via Skype och samarbetar i molnet genom Google Drive. Utöver det träffas vi på digitala eller fysiska mini-konferenser två eller tre gånger per år. Alla i Kids of Uganda arbetar helt ideellt. 

Hur du ansöker
Om du är intresserad, skicka en kort beskrivning av dig själv och varför du vill bli en del av Kids of Uganda genom formuläret nedan. Platserna tillsätts löpande. Rollbeskrivningen är anpassningsbar. Känner du att du skulle passa perfekt i rollen bortsett från en specifik punkt? Eller vill du göra eller lära dig om något mer utöver det som står i rollbeskrivningen? Inga problem, skriv med det!

Roligt och lärorikt
Känns det övermäktigt när du läser igenom beskrivningen? Var inte orolig! Du får en överlämning och introduktion från personen som tidigare ansvarat för ”ditt” område. Du kommer ha en kontinuerlig dialog med din grupp och får stöttning i alla uppgifter från de andra arbetsgruppsmedlemmarna. Att vara med i arbetsgrupperna handlar också om att lära sig! 

När och var sker uppdraget

Uppdraget genomförs på distans och på egen tid. Vi försöker ha digitala möten ungefär en gång i månaden (kvällstid). Tre gånger om året har vi "minikonferenser" som man kan delta i online eller på plats (vanligtvis Stockholm).

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

 • När

  Dag, helg, kväll

 • Typ av uppdrag

  Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen