Ny Gemenskap — Stockholm

Ny Gemenskap, gör skillnad på lunchen!

Beskrivning

Ny Gemenskap i Västberga gård är en öppen verksamhet dit alla är välkomna men vi riktar oss främst till människor i social utanförskap.  

Västberga gård är en gammal herrgård som har funnits sedan slutet på 1600-talet. Vi har öppet sex dagar i veckan och erbjuder våra gäster basbehov som gratis frukost, lunch för billig peng, dusch och tvättmöjlighet samt tillgång till kläder. Här får man vara en del av en gemenskap med tillgång till fika, rådgivning, läkare och olika aktiviteter. Varje dag kommer 50-80 besökare av en mångkulturell bakgrund för att söka sig till vår gemenskap. 

Som volontär på Västberga är du en del till att hela verksamheten ska fungera och ger våra besökare guldkant i tillvaron. I dagsläget så serverar vi hemlagad lunch åt ungefär 50 besökare om dagen med ambition om flera gäster. 
  
Nu söker vi dig som tycker om att hjälpa till i köket. 
Uppgiften kommer vara att skära upp bröd och tillbehör samt att servera, hålla snyggt på de olika stationerna, fixa, plocka disk och diska. 
Och självklart; att bemöta våra besökare med värme och respekt. 
Vi söker dig som har sunda värderingar med god människosyn. 

Vår ambition är att Ny Gemenskap gör skillnad för människor, så kom och gör skillnad med oss! 
Verksamheten bedrivs mån, tis, ons, fre kl. 9-14:30 torsdagar 9-12:00 samt söndagar 12-15:00. 

Minsta åtagande

Vi ser gärna en kontinuitet på fler tillfällen i månaden under en längre tid, helst flera gånger i månaden eller en gång i veckan. Just nu söker vi volontärer för måndagar, torsdagar och fredagar.

När och var sker uppdraget

Vi håller till på Västberga gårdsväg 30 i Västberga industriområde, till oss finns utmärkta kommunikationer.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Senaste uppdragen