UNICEF, Lund — Lund

Kontaktperson till Unicef:s frivilliggrupp i Lund

Spara

Beskrivning

Hej!

Nu söker vi två stycken nya kontaktpersoner till Unicef:s frivilliggrupp i Lund. Vår frivilliggrupp syftar till att kämpa för barns rättigheter på en lokal nivå. Vi skapar lek-aktiviteter för barn, hjälper till på språkkaféer, uppmärksammar barns rättigheter genom manifestationer etc.

Som kontaktperson är din uppgift bland annat att vara en länk mellan volontärer och ansvara för möten. Du kommer också att ha kontakt med representanter från andra föreningar i Lund och sköta gruppens mail-inkorg samt Facebook-sida.

Vi söker dig som är engagerad för barns rättigheter och vill lära dig mer om Unicef:s arbete. Du ska helst bo i Lund (med omnejd). Som kontaktperson kommer du lära känna många nya människor, få erfarenheter vad gäller att leda en grupp samt utveckla dig själv. Kanske ser du dig själv arbeta inom FN i framtiden, med barn eller på annat sätt engagera dig för barns rättigheter. Att engagera sig som volontär för Unicef:s frivilliggrupp är en bra merit oavsett framtidsplaner. Kanske har du lagt din karriär bakom dig och vill spendera fritiden på ett meningsfullt sätt? Då passar rollen som kontaktperson lika bra.

Eftersom vi har många volontärer från andra delar av världen är det bra om du kan uttrycka dig väl på engelska!

Tveka inte att höra av dig om du är intresserad eller har några frågor.
Välkommen att anmäla intresse!

Minsta åtagande

Volontäruppdrag - ca 2 h/veckan

När och var sker uppdraget

Kontinuerligt

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen