Läkare i Världen — Stockholm

Läkare eller sjuksköterska sökes till vår medicinska mottagning hos Stadsmissionen Crossroads

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Läkare i världen är en människorättsorganisation som verkar för allas rätt till vård. På våra mottagningar träffar vi människor som står helt utanför den offentliga vården och nekas sin rätt till hälsa. Vi ger vård och medicin till människor i utsatthet men vi arbetar även för deras rätt till offentlig vård. Läkare i Världen bedriver bland annat medicinsk mottagning i samarbete med Crossroads i deras lokaler. 

Vi söker nu en läkare eller sjuksköterska som kan träffa våra besökare och erbjuda rådgivning och undersökning vid behov. Många av våra deltagare är hemlösa och har begränsad tillgång till sjukvård. Vi söker därför någon som har erfarenhet av allmänmedicin och som har erfarenhet av smärtproblematik, sårvård eller psykisk ohälsa. Har du möjlighet att skriva ut recept är det ett stort plus.

Crossroads är ett stöd- och rådgivningscenter för personer som är medborgare i ett EU-land eller har uppehållstillstånd i ett annat EU-land och som saknar svenskt personnummer och lever i social och ekonomisk utsatthet.

Minsta åtagande

Vi söker någon som kan engagera sig minst 2 gånger i månaden, 2 timmar per tillfälle.

När och var sker uppdraget

Crossroads är öppet kl.8:30 till kl.15:00 varje dag, måndag till fredag (onsdagar till kl.12:30). Vi söker en person som kan vara på plats en dag i veckan, alternativt varannan vecka, ca 2-3 timmar, förmiddagar är att föredra.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen