Individuell Människohjälp/IM, Skåne

Läxhjälpare sökes till digital läxhjälp

Beskrivning

IM är en idéburen, obunden medlemsorganisation som kämpar för en jämlik och medmänsklig värld. Vi arbetar globalt i samarbete med lokala aktörer för att människor av egen kraft ska kunna ta sig ur fattigdom och utanförskap. Med utgångspunkt i de mänskliga rättigheterna verkar vi för en hållbar värld och tar avstånd från all form av diskriminering.  I Sverige representeras IM av ett antal lokalföreningar runt om i landet. Som volontär och medlem är du med och bygger IM som demokratisk organisation.

IMs lokalförening i Lund bedriver digital läxhjälp via chat och videosamtal riktad mot elever på högstadiet samt språkintroduktionsklasser. Läxhjälpen bedrivs via denna hemsida https://www.imlaxhjalp.org/lund.

Vill du bli läxhjälpare och kunna göra ditt uppdrag hemifrån passar detta dig perfekt! Inga förkunskaper krävs, alla hjälper efter bästa förmåga och ni är flera läxhjälpare som hjälps åt. 

Minsta åtagande

Ett tillfälle per vecka á två timmar.

När och var sker uppdraget

Uppdraget genomförs digitalt då läxhjälpen är öppen måndag och tisdagar 17.00-19.00. Även andra tider kan vara aktuella efter behov.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Senaste uppdragen