CISV, Göteborg — 6 platser

Ledare Village 2023

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Är du eller någon du känner 21 år eller äldre? CISV Göteborg söker nu flera nya ledare för utmanade ledaruppdrag 2023. CISV är en global, ideell, fredsutbildande organisation. Genom vår utbildning bidrar vi till fler aktiva världsmedborgare. Att vara världsmedborgare innebär att ta ställning och engagera sig för en fredligare värld. Tillsammans skapar vi läger och projekt för en ökad kulturell förståelse, för de mänskliga rättigheterna, för en fredlig lösning av konflikter, för jämlikhet och jämställdhet och mot rasism, fattigdom och miljöförstöring. Som ledare ställer du upp som volontär men i utbyte får du utbildning, erfarenhet och vänner över hela världen.

Vi kan då erbjuda en ledarskapserfarenhet och en givande sommar med CISV Göteborg. Village - programmet är en unik lägerbaserade upplevelse för 11 åringar. Som ledare på Village samarbetar man tätt ihop med ledare från hela världen. Tillsammans fyller man dagarna av lekar och aktiviteter. Syftet är samarbete samt interkulturell förståelse, kommunikation och vänskap.

Sista ansökningsdag är 11 december

Minsta åtagande

Sommar 2023 Du kommer vara ledare för en delegation av barn i åldersgruppen beskriven ovan. Detta gör att du kommer träffa barnen och deras föräldrar ett antal gånger innan lägret, detta för att ni ska bli en så bra grupp som möjligt och för att både du och föräldrarna ska känna förtroende för varandra. Du som ledare kommer ha ansvar för barnen under lägrets tid då föräldrarna inte kommer vara på lägret, vilket gör att det är viktigt att ni litar på varandra, dels för dig som ledare, dels för föräldrarna och inte minst för oss som organisation som vill att det ska bli så bra som möjligt. Detta innebär att ni kommer träffas minst fyra gånger innan själva lägret, men vill ni träffas mer än så går det naturligtvis bra. Du som ledare ska även vara med på ett av våra helglägret i vår. Helglägren börjar på fredag kväll och slutar på söndag lunch. På lägret kommer du uppleva hur det är på ett läger inom CISV med aktivitetsplanering, genomförande och mycket annat. Utöver detta har CISV ett flertal utbildningar och träffar för ledare, en utbildning och en träff av dessa är obligatorisk, men de ledare som åkt tidigare har mycket uppskattat alla träffar de kommit på.

När och var sker uppdraget

Sommar 2023 Frankrike (Alsace) 7/7 - 3/8 Japan (Kansai) 30/7 - 26/8 Norge (Trondelag) 23/6 - 20/7 Sverige (Östersund) 14/7 - 10/8

Platser

 • Göteborg
 • Alingsås
 • Härryda
 • Lerum
 • Mölndal
 • Partille

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

 • När

  Dag, helg, kväll

 • Typ av uppdrag

  Engångsuppdrag

Spara

Senaste uppdragen

NBV Sydost

Bli cirkelledare!

 • Kultur
 • Social gemenskap
 • Upplysning och folkbildning
Plats Borgholm, Emmaboda, Hultsfred och 9 andra platser
Fjärrarbete På distans