Jagvillhabostad.nu — 2 platser

Malmö: Bli en del av kampen för en jämlik bostadsmarknad - vi söker medlemsansvarig!

Spara

Beskrivning

Jagvillhabostad.nu Malmö söker nu rekryterings- och medlemsansvarig till vår styrelse för 2023-2024
Vi är en ideell ungdomsorganisation som kämpar för alla ungas rätt till en trygg bostad. Jagvillhabostad.nu:s arbete vilar på feministiska, antirasistiska och demokratiska principer. Vi söker dig som är mellan 16-30 år, har tröttnat på bostadskrisen och vill vara med och göra något åt den.

Som medlemsansvarig har du huvudansvar för rekrytering och medlemsvård i lokalavdelningen. Det är inget krav på förkunskaper - vi utbildar och handleder dig internt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, så tveka inte att söka! Vi har årsmöte 27 februari och rekryterar löpande - så skicka in din ansökan så snart som möjligt så hör vi av oss och berättar mer! 

Exempel på uppgifter:
 • Planera rekryteringsinsatser såsom besöka ungdomsverksamheter, mässor, skolor etc.
 • Planera kampanjer på sociala medier tillsammans med kommunikationsansvarig.
 • Planera aktiviteter för medlemmar exempelvis föreläsningar, informationsmöten, medlemsutskick etc.
 • Samordna introduktion vid rekrytering av nya engagerade

Genom att vara engagerad i Jagvillhabostad.nu Malmö får du möjlighet att samla erfarenhet av praktiskt förändringsarbete och bli en del av en rikstäckande gemenskap som brinner för en trygg bostadsmarknad för alla unga. I uppdraget får du möjlighet att utvecklas inom bland annat politiskt påverkansarbete, kommunikation, ledarskap, projektledning, folkbildning och såklart fördjupad kunskap i bostadspolitik. Det är dessutom en viktig merit om du vill arbeta med förändringsarbete i framtiden. 

Minsta åtagande

Räkna med att avsätta minst 6h/månaden för uppdraget. Det innefattar ett styrelsemöte i månaden, tid till planering och aktuella aktiviteter kopplat till uppdraget. Du förväntas genomgå vår grundutbildning (6h totalt) i början av ditt uppdrag.

När och var sker uppdraget

Uppdraget utförs löpande under verksamhetsåret 2023-2024. Plats bestäms i samråd med övriga styrelsen men ska utgå från Malmö med omnejd.

Platser

 • Malmö
 • Lund

Tillgänglighet

Tillgänglighet kan anpassas efter behov. En behöver dock ha möjlighet att delta på digitala möten på Google Meets via en egen dator.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

 • När

  Dag, helg, kväll

 • Typ av uppdrag

  Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen