Jagvillhabostad.nu — 2 platser

Malmö: Bli en del av kampen för en jämlik bostadsmarknad - vi söker styrelseledamöter!

Beskrivning

Jagvillhabostad.nu Malmö söker nu styrelseledamöter till vår styrelse för 2023-2024. Vi är en ideell ungdomsorganisation som kämpar för alla ungas rätt till trygg bostad. Jagvillhabostad.nu:s arbete vilar på feministiska, antirasistiska och demokratiska principer. Vi söker dig som är mellan 16-30 år, har tröttnat på bostadsbristen och vill vara med och göra något åt den.

Som styrelseledamot är du med och leder lokalavdelningens arbete tillsammans med övriga styrelsen. Inga förkunskaper krävs - vi utbildar dig internt. Vi rekryterar löpande - så skicka in din ansökan så snart som möjligt så hör vi av oss och berättar mer!

Exempel på uppgifter: 
 • Anordna upplysningsaktiviteter för unga i kommunen såsom föreläsningar, skolbesök och dylikt
 • Driva politiska påverkansarbete genom exempelvis kampanjer i sociala medier, skriva debattartiklar, möta politiker
 • Anordna event för unga, såsom bostadssökarkvällar, prylbytardagar, filmvisning eller panelsamtal
 • Informera om organisationen och vår sakfråga genom exempelvis informationsbord på skolor, affischering och dylikt

Genom att vara engagerad i Jagvillhabostad.nu Malmö får du möjlighet att arbeta praktiskt för ett jämlikt Malmö och bli en del av en rikstäckande gemenskap som brinner för en trygg bostadsmarknad för alla unga. I uppdraget får du möjlighet att utvecklas inom bland annat ledarskap, projektledning, politiskt påverkansarbete, folkbildning, kommunikation och såklart fördjupad kunskap i bostadspolitik. Det är dessutom en viktig merit om du vill arbeta med förändringsarbete i framtiden. 

Minsta åtagande

Räkna med att avsätta minst 6h/månaden för uppdraget. Det innefattar ett styrelsemöte i månaden, tid till planering och aktuella aktiviteter kopplat till uppdraget. Du förväntas genomgå en obligatorisk grundutbildning (6h totalt) i början av ditt uppdrag.

När och var sker uppdraget

Uppdraget utförs löpande under verksamhetsåret 2023-2024. Plats bestäms i samråd med övriga styrelsen men utgår från Malmö med omnejd.

Platser

 • Malmö
 • Lund

Tillgänglighet

Tillgänglighet kan anpassas efter behov. En behöver dock ha möjlighet att delta på digitala möten på Google Meets via en egen dator.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

 • När

  Dag, helg, kväll

 • Typ av uppdrag

  Kontinuerligt uppdrag

Senaste uppdragen

Svenska Djurambulansen

Stockholm - Schemakoordinator

 • Djur och natur
Plats Botkyrka, Danderyd, Ekerö och 23 andra platser
Fjärrarbete På distans