Jagvillhabostad.nu — 2 platser

Malmö: Vi söker sekreterare till styrelsen - bli en del av kampen för en jämlik bostadsmarknad!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Jagvillhabostad.nu Malmö söker nu sekreterare till vår styrelse för 2022-2023. Vi är en ideell ungdomsorganisation som kämpar för alla ungas rätt till trygg bostad. Jagvillhabostad.nu:s arbete vilar på feministiska, antirasistiska och demokratiska principer. Vi söker dig som är mellan 16-30 år, har tröttnat på bostadsbristen och vill vara med och göra något åt den.

Som sekreterare har du huvudansvar för dokumentationen i lokalavdelningen. Inga förkunskaper krävs - vi utbildar dig internt.  Du förväntas samordna dokumentationen av lokalavdelningens arbete och försäkra sig om att möten, aktiviteter, projekt och dylikt arkiveras på ett strukturerat vis. Rollen är mycket viktig för att det ska finnas ett arkiv från ert arbete - ett föreningsminne - som kommande styrelser kan ta del av. Årsmötet hålls 27 februari och vi rekryterar löpande - så skicka in din ansökan så snart som möjligt så hör vi av oss och berättar mer!

Exempel på uppgifter: 
 • Protokollföra möten och arkivera protokoll 
 • Strukturera lokalavdelningens drive 
 • Ta fram dokumentmallar och rutiner för dokumentering
 • Se till att ert arbete dokumenteras och sparas så att kommande styrelsen kan ta del av arbetet.
 • Bidra till styrelsens övriga aktiviteter utifrån behov och intresse

Genom att vara engagerad i Jagvillhabostad.nu Malmö får du möjlighet att arbeta praktiskt för ett jämlikt Malmö och bli en del av en rikstäckande gemenskap som brinner för en trygg bostadsmarknad för alla unga. I uppdraget får du möjlighet att utvecklas inom bland annat ledarskap, projektledning, politiskt påverkansarbete, folkbildning, kommunikation och såklart fördjupad kunskap i bostadspolitik. Det är dessutom en viktig merit om du vill arbeta med förändringsarbete i framtiden. 

Minsta åtagande

Räkna med att avsätta minst 6h/månaden för uppdraget. Det innefattar ett styrelsemöte i månaden, tid till planering och aktuella aktiviteter kopplat till uppdraget. Du förväntas genomgå en obligatorisk grundutbildning (6h totalt) i början av ditt uppdrag.

När och var sker uppdraget

Uppdraget utförs löpande under verksamhetsåret 2022-2023 med start i februari. Plats bestäms i samråd med övriga styrelsen men ska utgå från Malmö med omnejd. Möten kan ske på distans vid behov/utifrån restriktioner.

Platser

 • Malmö
 • Lund

Tillgänglighet

Tillgänglighet kan anpassas efter behov. En behöver dock ha möjlighet att delta på digitala möten på Google Meets via en egen dator.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

 • När

  Dag, helg, kväll

 • Typ av uppdrag

  Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen