Jagvillhabostad.nu — 2 platser

Malmö: Vi söker vice ordförande till lokala styrelsen - bli en del av kampen för en jämlik bostadsmarknad!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Jagvillhabostad.nu Malmö söker nu vice ordförande till vår styrelse för 2022-2023. Vi är en ideell ungdomsorganisation som kämpar för alla ungas rätt till trygg bostad. Jagvillhabostad.nu:s arbete vilar på feministiska, antirasistiska och demokratiska principer. Vi söker dig som är mellan 16-30 år, har tröttnat på bostadsbristen och vill vara med och göra något åt den.

Vice ordförande stödjer ordförande i att leda och samordna styrelsens arbete. Vice ordförande kan agera bollplank till ordförande gällande frågor om ledarskap, strategiskt arbete och övergripande planering. Vid behov kan vice ordförande sammankalla och hålla styrelsemöten samt representera organisationens i externa sammanhang. Det är en fördel om du har erfarenhet från styrelsearbete eller ledande roller, men det är inget krav. Inga förkunskaper krävs - vi utbildar dig internt. Årsmötet hålls i 27 februari och vi rekryterar löpande - så skicka in din ansökan så snart som möjligt så hör vi av oss och berättar mer!

Exempel på uppgifter: 
 • Planeringsmöten med ordförande för övergripande och strategisk planering
 • Avlasta ordförande genom att leda vissa projekt eller delar av styrelsearbetet 
 • Avlasta ordförande inför möten vid behov, såsom skicka kallelser, skriva dagordning och hålla styrelsemöten
 • Representera lokalavdelningen externt vid behov 

Genom att vara engagerad i Jagvillhabostad.nu Malmö får du möjlighet att arbeta praktiskt för ett jämlikt Malmö och bli en del av en rikstäckande gemenskap som brinner för en trygg bostadsmarknad för alla unga. I uppdraget får du möjlighet att utvecklas inom bland annat ledarskap, projektledning, politiskt påverkansarbete, folkbildning, kommunikation och såklart fördjupad kunskap i bostadspolitik. Det är dessutom en viktig merit om du vill arbeta med förändringsarbete i framtiden. 

Minsta åtagande

Räkna med att avsätta minst 6h/månaden för uppdraget. Det innefattar ett styrelsemöte i månaden, tid till planering och aktuella aktiviteter kopplat till uppdraget. Du förväntas genomgå en obligatorisk grundutbildning (6h totalt) i början av ditt uppdrag.

När och var sker uppdraget

Uppdraget utförs löpande under verksamhetsåret 2022-2023 med start i februari. Plats bestäms i samråd med övriga styrelsen men ska utgå från Malmö med omnejd. Möten kan ske på distans vid behov/utifrån restriktioner.

Platser

 • Malmö
 • Lund

Tillgänglighet

Tillgänglighet kan anpassas efter behov. En behöver dock ha möjlighet att delta på digitala möten på Google Meets via en egen dator.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

 • När

  Dag, helg, kväll

 • Typ av uppdrag

  Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen