Ätbart

Minska matsvinnet som fundraiser

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Har Du några timmar över och vill göra skillnad för både miljön och människor i ekonomisk utsatthet? Då är de Dig vi söker!
 
Som en ideellt verkande organisation jobbar vi på Ätbart bland annat med att omfördela livsmedel som annars riskerar att bli matsvinn, från livsmedelsaktörer till ekonomiskt utsatta i flera kommuner runtom i Skaraborg. Utöver detta bedriver vi dessutom en utbildningsverksamhet, där vi erbjuder föreläsningar runtom i landet. Det huvudsakliga målet med allt vi gör är att bidra till en mer hållbar livsmedelskonsumtion, vilket är det vi på Ätbart brinner för!
 
Eftersom vårt fokus är ideellt arbete bedriver vi stor del av vår verksamhet med hjälp av donationer, men framförallt sponsorer. Därför söker vi nu Dig som bland annat kan hjälpa oss att kontakta och söka sponsorer, samt förbättra donationsmöjligheterna för privatpersoner. Ett arbete som behövs för att säkerställa att vi ska kunna fortsätta bedriva vår verksamhet, och genom våra utbildningar och annat arbete engagera ännu fler människor att ta del av vår passion – att rädda mat från att bli matsvinn och hjälpa människor i behov!

När och var sker uppdraget

Uppdraget kan ske på distans och behöver inte genomföras under några specifika arbetstider.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen

NBV Sydost

Bli cirkelledare!

  • Kultur
  • Social gemenskap
  • Upplysning och folkbildning
Plats Borgholm, Emmaboda, Hultsfred och 9 andra platser
Fjärrarbete På distans