Räddningsmissionen — Göteborg

• Punktvolontär när behov uppstår

Spara

Beskrivning

Att bli punktvolontär passar dig som önskar vara volontär men som inte har möjlighet till kontinuerliga insatser, eller för dig som redan har ett uppdrag inom Räddningsmissionen men tycker det vore kul att göra en extra insats då det finns behov. Uppdragen är av olika praktiska uppdrag. Allt från målning, inredning, upprustning av nya och befintliga lokaler men omfattar också att vara med på eventläger, grillfester på våra boende osv. 
Vi frågar och du signar upp dig när du har möjlighet,
    
Så här går det till:  
Om någon av Räddningsmissionens verksamheter behöver ett extra par händer kommer du att få mail från vår volontärenhet. Där beskrivs vad uppdraget går ut på samt tid och plats. Om du är intresserad av punktinsatsen mailar du tillbaka och meddelar att du är intresserad av uppdraget. 
Varje punktinsats har en samordnare som tar emot din anmälan och ger dig den information som behövs för att du ska känna dig trygg i det som ska utföras. Punktinsatserna kan variera i uppgift med allt från målning, utflykter, flyttar, försäljning, storstädning och andra akuta insatser. Helt enkelt där vi ser att vi behöver fler armar och hjärtan. 
  
Det finns alltid en personal från oss på plats där uppdraget ska utföras.  

Hjärtligt välkommen med din ansökan! 

Minsta åtagande

Vi önskar att du stöttar upp minst 1 gång per år

När och var sker uppdraget

Info kommer alltid mailledes från vår volontäransvarig

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Engångsuppdrag

Spara

Senaste uppdragen

4H-gården, Eolshälls

Stapla hö

  • Barn och ungdom
  • Djur och natur
Plats Stockholm