Rädda Barnen, Lund — Lund

Rädda Barnen Lund söker volontärer till projektet Tjejtilltjej

Beskrivning

Har du ett stort intresse för att samtala och diskutera samhällsfrågor samt mer personliga frågor i grupp? Vill du vara med och bidra till att unga tjejer ska få en trygg mötesplats där de kan dela erfarenheter ska du söka volontär till projektet Tjej till tjej!  
Tjej till Tjej är ett projekt för nyanlända tjejer i åldrarna 10-18 år. Aktiviteterna formas i stor utsträckning utifrån deltagarnas egna idéer om vad som är roligt att göra tillsammans. 
I centrum står samtalet med varandra men också att kunna föra inre samtal med sig själv, särskilt i svårigheter och utmaningar. Projektet har skapat en kontinuerlig trygg mötesplats och ett utrymme för barnen att leka och lära. Projektet tar endast emot kvinnliga volontärer och det viktigaste är att du har ett stort hjärta och intresse för att göra skillnad i barn och ungas vardag.  
 
Låter detta intressant? Tveka inte att anmäla intresse!

Minsta åtagande

För att kunna skapa en trygghet hos deltagarna är det viktigt med kontinuitet, därför ser vi att det är viktigt att volontären kan engagera sig med någon from av kontinuitet.

När och var sker uppdraget

Uppdraget genomförs i Lund och mer exakta tider kan diskuteras vidare utifrån dina förutsättningar.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag