Rädda Barnen, Lund — Lund

Rädda Barnens lokalförening i Lund söker styrelsemedlemmar!

Beskrivning

Har du ett intresse av att hjälpa barn och unga? Vill du ha möjligheten att förbättra tillvaron för barn i Lund? Sök till Rädda Barnens lokalförening i Lunds styrelse! Rädda Barnen har sedan tidigt 1900-tal arbetat för barns rättigheter, i Sverige och runt omkring i världen. Rädda Barnen finns och verkar i 120 länder. Arbetet grundar sig i FN:s barnkonvention som kämpar för bland annat varje barns rätt till hälsa, utbildning och trygghet. Organisationen är politiskt och religiöst obunden. 

Styrelsen för Rädda Barnen i Lund söker nu nya medlemmar för nästkommande mandatperiod på 1-2 år. Tillsammans med de andra i styrelsen tar du/ni hand om organisationen och ekonomin för att för att förbättra vardagen för barn och ungdomar i Lund. Styrelsen har möte en gång i månaden där beslut fattas och organisationens utveckling diskuteras. Utöver detta varierar uppgifterna mellan styrelsemedlemmarna utifrån vilket uppdrag de har. Vi söker dig som är engagerad, har tid och vill ha ett roligt och utvecklande uppdrag. Främst söker vi efter nya projektsamordnare men tveka inte på att söka ändå även om du inte passar på beskrivningen nedan. 

PROJEKTSAMORDNARE (väljs för 2021-2023) projektsamordnare i Rädda Barnen har en mycket betydelsefull roll i att ansvara för projekt inom Rädda Barnen och bedriver ett nära samarbete med involverade volontärer. Lunds lokalförening har elva pågående projekt.

Låter detta som något för dig eller någon du känner? Lämna en intresseanmälan! Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig!

Minsta åtagande

Styrelsen träffas för möte en gång i månaden och vid behov.

När och var sker uppdraget

Styrelsen träffas för möte en gång i månaden och vid behov.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Senaste uppdragen