Erikshjälpen Second Hand, Lund — Lund

Sakletare sökes till second hand-butik!

Spara

Sista anmälningsdatum

2022-03-03

Beskrivning

Gillar du att strukturera och organisera? Är du kreativ och har du en bra känsla för färgmatchning? Just nu söker vi dig med ett intresse för second hand och som vill hjälpa till i vår butik!
Vi är Erikshjälpen Second Hand, en ideell barnrättsorganisation som arbetar för att hjälpa barn genom rätt till utbildning, hälsa och säkerhet. Vår verksamhetsidé bygger på att ta emot gåvor som vi sedan säljer, där överskottet går till humana insatser runt om i världen. Vår butik i Lund City drivs i samarbete med Pingstkyrkan i Lund och är en av 60 Erikshjälpen second hand-butiker i Sverige.
Som volontär hjälper du till att kontrollera gåvor vi får in, arbeta med prissättning samt fylla på med nya varor i butiken. En del av uppgifterna kan även bestå av att dekorera butiken och finnas till hands för våra kunder som kundvärd eller kassabiträde.
Vår butik är indelad i olika avdelningar, såsom: kläder, husgeråd, möbler, böcker, sport/fritid, leksaker, elektronik m.m. Utifrån ditt intresse bestämmer vi tillsammans hur ditt arbete ska läggas upp. Med din hjälp kan vi förverkliga ännu fler drömmar för barn.

När och var sker uppdraget

Uppgifterna sker på Erikshjälpen Second Hand Lund City, Stora Södergatan 25. Du väljer själv hur ofta och hur mycket du vill engagera dig. Vi kommer tillsammans överens om ditt schema.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen