Stockholms Internationella Filmfestival — Stockholm

Sommarbio i Rålis! Vi behöver grymma volontärer NU!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Att vara volontär på Stockholms internationella filmfestival innebär att du får vara mitt i händelsernas centrum! Vi söker dig med ett stort filmintresse som vill ta del av arbetet både bakom och framför kulisserna tillsammans med oss. 

Sommarbion går av stapeln den 17-21 augusti. Just nu söker vi engagerade eldsjälar som kan vara med och skapa den bästa upplevelsen för våra besökare. Vi erbjuder en rolig arbetsmiljö med massor av härliga människor och minst sagt intressanta filmvisningar!
 
ARBETSOMRÅDEN:
 
SÄLJARE 
Din primära uppgift är att sälja årskort till Stockholms filmfestival. Vi söker dig som är bra på att informera och inspirera människor. Du ska ha lätt att ta kontakt med människor och inte vara rädd för att snacka!

EVENTPERSONAL 
Vi söker eventpersonal som kan hjälpa till med varierande uppgifter i anslutning till Sommarbion. Det handlar om att förbereda visningarna, försäljning samt se till att våra besökare känner sig välkomna och framför allt säkra! Vi söker dig som är glad och positiv och gillar att arbeta med service.

CHAUFFÖRER
Vi söker volontärer som kan vara behjälplig att köra vår festivalbil för olika ärenden under Sommarbion samt känner sig trygga bakom ratten.
B-körkort krävs.

FOTOGRAFER 
Du kommer att ha i uppgift att föreviga dessa fantastiska kvällar i Rålambshovsparken. Du får direktiv från oss om vad vi behöver för bilder, men jobbar i övrigt väldigt självständigt. Du använder din egen kamerautrustning.   
--- 
Ansök redan idag! Glöm inte att berätta vilken eller vilka uppgifter du är intresserad av. 

Visst ses vi i sommar?  

Minsta åtagande

17/8-21/8-2022

När och var sker uppdraget

Rålambshovsparken, Kungsholmen. Finns flertal pass att välja mellan 16:30-23:00

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Engångsuppdrag

Spara

Senaste uppdragen