Svenska Djurambulansen — Stockholm

Stockholm: Chaufförsamordnare

Sista anmälningsdatum

2021-11-30

Beskrivning

Gillar du att ta ansvar, vara ett stöd för andra människor och få dem att känna sig motiverade och trygga i sina uppdrag? Känner du att du skulle vilja vara den första kontakten för en ny chaufförsvolontär efter avslutad rekryteringsprocess, med ansvar för samordning av våra chaufförer såsom onboarding, uppföljning och offboarding?   
Svenska Djurambulansen är en förening som brinner för att hjälpa djur i nöd. Vi arbetar med att minska djurens lidande och rädda liv genom att transportera sjuka och skadade djur med hjälp av alla våra fantastiska volontärer! 
Vi söker nu ytterligare en chaufförsamordnare som hjälper oss att vara ett stöd för våra chaufförsvolontärer i Stockholms regionen, både nya och de som varit med under längre tid, i deras uppdrag att bemanna djurambulanserna i regionen dygnet runt, året om. Att finnas som stöd för volontärerna oavsett om allt löper på bra eller om det upplevs svårt. En chaufförsvolontärs uppdrag innebär inte alltid solskenshistorier och klara riktlinjer och ibland behöver du som chaufförsamordnare även kunna hantera meningsskiljaktigheter.   
Rollen innebär att:
 • Introducera och ansvara för onboarding av nya volontärer, uppföljning av befintliga och vid behov offboarding 
 • Hålla nära kontakt med volontärer för stöd 
 • Krisstöd vid påfrestande larm 
 • Hantera konflikter, vid behov svåra samtal 
 • Löpande administrera användarkonton, personuppgifter och diverse dokumentation 
 • Regelbundet hålla i utvecklings-/utvärderingssamtal med chaufförsvolontärer i regionen 
 • Identifiera och kontakta inaktiva volontärer  
 • Rapportera från sitt ansvarsområde 
Specifika önskemål för uppdraget:
 • Tidigare har arbetat med människor och är bekväm att leda en grupp  
 • God administrativ förmåga 
 • Driven personlighet och vana att sätta och följa upp egna mål 
Vi tror att du har ett starkt engagemang, en egen motor och ett positivt och lösningsfokuserat förhållningssätt. Du trivs i rollen som stödfunktion och har ett servicetänk. Du har en personlig mognad, värme och empatisk förmåga kombinerad med personlig integritet.  
Du kommer att vara en av två chaufförsamordnare där ni delar upp ansvarsområden och arbetsuppgifter er emellan. Tillsammans med den befintliga chaufförsamordnaren ingår ni två i ett team av flera volontärer med olika funktioner. Du förväntas kunna arbeta både självständigt och i team. Tillsammans rapporterar ni till ansvarig teamledare. Introduktion kommer att ske. 
Du skall inte själv köra jourpass med djurambulansen.  

Minsta åtagande

Vi inom Svenska Djurambulansen tror på god kontinuitet och långsiktighet, och vill därför att du som söker har möjlighet att hjälpa till under en längre tid, (minst ett år). God kontinuitet leder till en tryggare miljö och högre kvalitet för hela föreningen, både givare och volontärer. Nyfiken på oss? Kolla in vår Facebook och Instagram, du kan även läsa mer på vår hemsida.  Rekrytering sker löpande, ansökningsperioden kan komma att stängas ner tidigare än angivet datum beroende på antal inkomna ansökningar. När du skickat in din ansökan får du mer information.   Välkommen med din ansökan redan idag!

När och var sker uppdraget

Vi inom Svenska Djurambulansen tror på god kontinuitet och långsiktighet, och vill därför att du som söker har möjlighet att hjälpa till under en längre tid, (minst ett år).

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

 • När

  Dag, helg, kväll

 • Typ av uppdrag

  Kontinuerligt uppdrag

Senaste uppdragen

Svenska kyrkan Alingsås

Konsertvärd

 • Kultur
Plats Alingsås