Fånga Framtiden Tillsammans — Stockholm

Stockholm: Läxhjälp för ensamkommande/nyanlända ungdomar!

Spara

Sista anmälningsdatum

2023-12-31

Beskrivning

Var med och främja ensamkommande och nyanlända ungdomars integration och framtid i Sverige genom att engagera dig som läxhjälpare i Fånga Framtiden Tillsammans.

Varje onsdag erbjuder vi läxhjälp till ensamkommande och nyanlända ungdomar i Stockholm och där behövs du! Vårt arbetssätt är en volontär som sitter med en ungdom vid varje läxhjälpstillfälle då vårt fokus är att på bästa och mest effektivaste sätt bistå med adekvat hjälp. Vad som gör det roligt och intressant att vara volontär hos oss är att du får så mycket tillbaka av din insats! Det är svårt att inte bli inspirerad av ungdomarnas kämpaglöd och motivation till att utvecklas och uppnå sina mål och drömmar trots allt det svåra som de har varit med om.

Fånga Framtiden Tillsammans är en ideell organisation. Varje vecka möter vi ambitiösa och målinriktade ungdomar som behöver all hjälp och stöd som de kan få för en chans till att uppnå sina mål och drömmar i Sverige!
Vi som har grundat organisationen heter Karin Holmström, Bahareh Dehneshin och Miriam Abera.
I början av januari 2014 startade vi FFT i Stockholm och vi har ett samarbete med Magelungen Utveckling AB som sponsrar oss med lokaler på Södermalm. Sedan start har vi hjälpt upp till 400 ungdomar och mött över 600 volontärer som investera med sin tid, kunskap och erfarenhet för att tillsammans med FFT främja ungdomarnas väg till en självständighet och självförsörjande framtid.
 
Tillsammans gör vi skillnad!

 Vi ses!

Vänligen,
Miriam, Karin & Bahareh

Minsta åtagande

När du har möjlighet

När och var sker uppdraget

När: Onsdag Tid: Kl 18:00-20:00 Plats: Södermalm

Tillgänglighet

Vi har munskydd på plats och lokalen är stor vilket gör det möjligt för oss att undvika trängsel då vi kan sitta i olika rum. Det är ett begränsat antal ungdomar som får delta och ett begränsat volontärer varje onsdag.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen