Brottsofferjouren, Storgöteborg — Göteborg

Styrelseuppdrag Brottsofferjouren Storgöteborg

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

 Vi söker fler styrelseledamöter till vår styrelse 2023!

Brottsofferjouren Storgöteborg är en ideell förening som ger stöd åt brottsoffer, vittnen och anhöriga boendes i Göteborg, Mölndal, Härryda, Kungälv och Partille. Kontakten med oss är kostnadsfri och skyddad av tystnadslöfte. Vår organisation består av en ideell styrelse som väljs på vårt årsmöte, anställda samordnare, samt ideella brottsoffer-och vittnesstödjare.

Nu söker vi fler som vill engagera sig i vår styrelse. Som styrelseledamot är du förtroendevald och tar strategiska beslut i verksamheten. Styrelsen sammanträder en gång i månaden i vår lokal i Göteborg.
 
Vi söker dig som är engagerad i brottsofferfrågor, gärna har erfarenhet av ekonomi, föreningsarbete och vill ge av din tid och kompetens för att förstärka stödet för brottsoffer, vittnen och anhöriga.
 
Skicka in din intresseanmälan så skickar vi vidare din ansökan till vår valberedning. Årsmötet kommer att hållas i mars 2023.

Minsta åtagande

Styrelsemöte en gång i månaden

När och var sker uppdraget

Styrelsemöten en gång i månaden i BOJ Storgöteborgs lokal. Styrelseledamöter kan även delta vid APT-möten, i arbetsgrupper och vid planeringsdagar i samverkan med anställda och ideella beroende på vilken roll man har i styrelsen.

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen

Rädda Barnen Gävleborg

Läxhjälp Bollnäs

  • Barn och ungdom
  • Social gemenskap
  • Mänskliga rättigheter
Plats Bollnäs