Kvinno- och Tjejjouren, Tensta — Stockholm

Tensta Kvinno- och tjejjour söker volontär!

Beskrivning

Som volontär hos oss blir du del av ett härligt team som arbetar tillsammans för ett jämställt samhälle fritt från våld!
Vi erbjuder utbildningar, spännande seminarium, föreläsningar och möten.
Du bidrar med kunskap och utveckling av vår jour.
Tensta kvinno- och tjejjour arbetar med kvinnor och för kvinnor. Vi har en aktiv jour, samt en stödtelefon, och en chattverksamhet.
Vi söker just nu volontärer till båda dessa uppdrag, det är ca 2-6 timmar i månaden men kan såklart bli något mer beroende på hur mycket man kan och vill engagera sig. 
Vi arbetar även med informationsspridning, anordnande av seminarium, föreläsningar och andra spännande möten!
Tjejjourens verksamhet där vi har en chatt är öppen varje måndag kl.18-20. 
kvinnojouren har öppet för stöd över telefon två kvällar i veckan, onsdag och torsdag, kl.17-22. 
Vi söker volontärer med erfarenhet och intresse av arbete med kvinnors rättigheter och samhällsfrågor. Det är även meriterande att ha jobbat med stödsökande innan. Det är viktigt att du som volontär står bakom våra värdegrunder och att du är engagerad.
Skicka en intresseanmälan med lite bakgrund om dig själv, samt några egenskaper, eller tidigare erfarenheter, som du anser vara värdefulla för detta volontärarbete, men även lite om varför du vill volontärarbeta hos just oss!

Minsta åtagande

Uppdraget är kontinuerligt och kan utföras från sitt eget boende, minsta åtagande är 6 månader men vi ser gärna att man vill engagera sig längre än så. Det är ca 2-6 timmar i månaden.

När och var sker uppdraget

Chatten är öppen måndagar 18-20 Telefonjouren är öppen onsdag och torsdag, kl.17-22. Uppdraget är kontinuerligt och kan utföras från sitt eget boende. Det kan hända att volontärarbetet sker i grupp på annan plats. Utbildningar och seminarium mm, kan ske digitalt samt på annan plats men betalas av jouren.

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Senaste uppdragen