GF Göteborgsgymnasterna — Göteborg

Tränare till paragymnastik!

Beskrivning

Vi söker tränare till vår Paragymnastik! Paragymnastiken är för personer med till exempel rörelsenedsättning, neuropsykiatriska och/eller intellektuella funktionsnedsättningar.

Vi söker dig som är en trygg vuxen, gärna med pedagogisk erfarenhet. Du behöver inte ha erfarenhet av gymnastik sedan innan. Vi erbjuder utbildning, både i gymnastik och i att leda paragymnastik. Du som tränare får hjälpa gymnasterna att känna rörelseglädje genom att bland annat träna grundmotorik, koordination, styrka, uthållighet och röra sig till musik. I paragymnastiken leker vi lekar, bygger banor och testar olika typer av redskap så att gymnasterna får träna sin kropp på många olika sätt.

GF Göteborgsgymnasterna är en ideell truppgymnastikförening som grundades 1956 och har idag vuxit till en av Göteborgs största gymnastikföreningar med ungefär 1100 gymnaster.  Sedan 2022 har vi paragymnastik i Göteborgsgymnasterna, till hösten 2023 har vi två grupper i olika ålderspann.

Minsta åtagande

1 eller 2 gånger i veckan (måndagar och/eller lördagar), 10 tillfällen.

När och var sker uppdraget

I Lundenhallen, Kärralundsgatan 3, 412 71 Göteborg Våra paragymnastikgrupper tränar på måndagar kl. 16:00-17:30 och på lördagar kl. 16:30-18:00.

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Senaste uppdragen