Ung Cancer — Stockholm

Ung Cancer söker volontärer till vår pärldag 5 november!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Ung Cancer söker dig som vill hjälpa till som volontär på våra pärldagar där allmänheten samlas för att pärla Fuck Cancer armband! 

Att vara volontär på våra pärldagar innebär att du:
  • Välkomnar och leder besökare till bords
  • Instruerar i hur armbanden ska pärlas, knytas & packas
  • Plockar fram & bort pärlmaterial 
  • Sköter swish-försäljning av armband & fika

Alla Ung Cancers Fuck Cancer armband pärlas ideellt och försäljningen av armbanden är av stor betydelse för att vi ska kunna fortsätta bedriva vår verksamhet - att förbättra vardagen för unga vuxna som lever med eller nära cancer. Som volontär är du med och möjliggör att Ung Cancer kan fortsätta finnas där det behövs som mest. 

Minsta åtagande

Genom att ansöka som volontär åtar du dig att under söndagen den 5 november kunna vara på plats mellan klockan 12.30 och ca 18.00 (dvs tills allt är ihoppackat). Pärldagen är öppen för besökare mellan klockan 14.00 och 17.00. Det är av stor vikt för oss på Ung Cancer att du som ansöker som volontär redan nu vet att du kommer ha möjlighet att delta vid det aktuella tillfället. Eftersom du vid eventet representerar Ung Cancer så åtar du dig också att inför pärldagen läsa igenom och förstå de dokument och utbildningsmaterial som du blir tilldelad av Ansvarig Volontär samt Ung Cancers Personal.

När och var sker uppdraget

Datum: 5 november Tid: 12.30 och ca 18.00 Plats: Clarion Hotel Stockholm Adress: Ringvägen 98, Stockholm

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Helg

  • Typ av uppdrag

    Engångsuppdrag

Spara

Senaste uppdragen