Erikshjälpen Second Hand — Trelleborg

Lättare snickeri och montering av butiksinredning i Trelleborg!

Spara

Beskrivning

Nu har du chansen att vara med och förbereda starten  för vår nya butik i Trelleborg. Vi behöver fler händer som hjälper med att ställa iordning vår nya butikslokal.
Är du praktiskt lagd och tycker om att skruva ihop inredning samtidigt som du gör en insats för en bättre värld? Då skulle vi bli glada över att få komma i kontakt med dig!

Vår nya Erikshjälpenbutik är planerad att öppna i början av juni. Men redan i maj får vi tillgång till lokalen och det är då vi behöver din hjälp! 

Hos oss får man vara del i en varm, inkluderande gemenskap. Vi vill att alla ska känna att man kan bidra med något. Allt överskott går till bistånd. Vi driver våra butiker för barnen, och världen de drömmer om.  Vi bidrar också till en mer cirkulär ekonomi genom att ta tillvara älskade prylar och kläder, och låta dem älskas på nytt av någon annan.

Minsta åtagande

Vi är så glada och tacksamma för alla som vill hjälpa oss. Ditt engagemang styrs av dina möjligheter och förutsättningar. Vi kommer överens enskilt med varje volontär hur ditt åtagande ska se ut.

När och var sker uppdraget

Under maj månad.

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen