jagvillhabostad.nu — Uppsala

Uppsala: bli en del av kampen för en jämlik bostadsmarknad - vi söker kommunikationsansvarig!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Jagvillhabostad.nu Uppsala söker nu kommunikationssansvarig till vår styrelse för 2022-2023. Vi är en ideell ungdomsorganisation som kämpar för alla ungas rätt till trygg bostad. Jagvillhabostad.nu:s arbete vilar på feministiska, antirasistiska och demokratiska principer. Vi söker dig som är mellan 16-30 år, har tröttnat på bostadsbristen och vill vara med och göra något åt den.

Är du intresserad av strategisk kommunikation, grafisk design och politisk påverkan? Sök!
Som kommunikationsansvarig har du huvudansvar för kommunikationen i lokalavdelningen. Själva genomförandet görs i samarbete med övriga styrelsen. Inga förkunskaper krävs - vi utbildar dig internt. Skicka in din ansökan så snart som möjligt så hör vi av oss och berättar mer!

Exempel på uppgifter:
● Utforma kommunikationsplaner
● Ansvara för innehåll på sociala medier
● Planera och genomföra större insatser, såsom kampanjer på sociala medier
● Ta fram grafiskt material

Genom att vara engagerad i Jagvillhabostad.nu Uppsala får du möjlighet att kämpa för ungas rätt till trygg bostad, samla erfarenhet av praktiskt förändringsarbete och bli en del av en rikstäckande gemenskap som brinner för en trygg bostadsmarknad för alla unga. I uppdraget får du möjlighet att utvecklas inom bland annat politiskt påverkansarbete, kommunikation, ledarskap, projektledning, folkbildning och såklart fördjupad kunskap i bostadspolitik. Det är dessutom en viktig merit om du vill arbeta med förändringsarbete i framtiden. 

Minsta åtagande

Räkna med att avsätta minst 6h/månaden för uppdraget. Det innefattar ett styrelsemöte i månaden, tid till planering och aktuella aktiviteter kopplat till uppdraget. Du förväntas genomgå vår grundutbildning (6h totalt) i början av ditt uppdrag. Därefter erbjuds löpande fortbildningar.

När och var sker uppdraget

Uppdraget utförs löpande under verksamhetsåret 2022-2023. Plats bestäms i samråd med övriga styrelsen men ska utgå från Uppsala med omnejd.

Tillgänglighet

Tillgänglighet kan anpassas efter behov. En behöver dock ha möjlighet att delta på digitala möten på Google Meets via en egen dator.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen