jagvillhabostad.nu — Uppsala

Uppsala: Bli en del av kampen för en jämlik bostadsmarknad - vi söker upplysningsansvarig!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Jagvillhabostad.nu Uppsala söker nu upplysningsansvarig till vår styrelse för 2022-2023. Vi är en ideell ungdomsorganisation som kämpar för alla ungas rätt till trygg bostad. Jagvillhabostad.nu:s arbete vilar på feministiska, antirasistiska och demokratiska principer. Vi söker dig som är mellan 16-30 år, har tröttnat på bostadsbristen och vill vara med och göra något åt den.

Gillar du ung organisering, folkbildning, eventplanering och meningsfulla möten med unga? Sök!
Som upplysningsansvarig har du huvudansvar för aktiviteter i upplysningssyfte i lokalavdelningen. Inga förkunskaper krävs - vi utbildar dig internt. Själva genomförandet sker i samarbete med övriga styrelsen. Skicka in din ansökan så snart som möjligt så hör vi av oss och berättar mer!

Exempel på uppgifter: 
 • Besöka ungdomsverksamheter och skolor för att berätta om vårt arbete
 • Anordna workshops, studiecirklar eller gruppsamtal med unga
 • Hålla föreläsningar eller utbildningar riktade mot unga
 • Delta på mässor och event riktade mot unga
 • Anordna egna evenemang och aktiviteter riktade mot unga

Genom att vara engagerad i Jagvillhabostad.nu Uppsala får du möjlighet att kämpa för ungas rätt till trygg bostad, samla erfarenhet av praktiskt förändringsarbete och bli en del av en rikstäckande gemenskap som brinner för en trygg bostadsmarknad för alla unga. I uppdraget får du möjlighet att utvecklas inom bland annat politiskt påverkansarbete, kommunikation, ledarskap, projektledning, folkbildning och såklart fördjupad kunskap i bostadspolitik. Det är dessutom en viktig merit om du vill arbeta med förändringsarbete i framtiden. 

Minsta åtagande

Räkna med att avsätta minst 6h/månaden för uppdraget. Det innefattar ett styrelsemöte i månaden, tid till planering och aktuella aktiviteter kopplat till uppdraget. Du förväntas genomgå vår grundutbildning (6h totalt) i början av ditt uppdrag.

När och var sker uppdraget

Uppdraget utförs löpande under verksamhetsåret 2022-2023. Plats bestäms i samråd med övriga styrelsen men ska utgå från Uppsala med omnejd.

Tillgänglighet

Tillgänglighet kan anpassas efter behov. En behöver dock ha möjlighet att delta på digitala möten på Google Meets via en egen dator.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

 • När

  Dag, helg, kväll

 • Typ av uppdrag

  Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen