Jagvillhabostad.nu — Uppsala

Uppsala: Bli en del av kampen för en jämlik bostadsmarknad - vi söker vice ordförande till lokala styrelsen!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Jagvillhabostad.nu Uppsala söker nu vice ordförande till vår styrelse för 2022-2023.
Vi är en ideell ungdomsorganisation som kämpar för alla ungas rätt till trygg bostad. Jagvillhabostad.nu:s arbete vilar på feministiska, antirasistiska och demokratiska principer. Vi söker dig som är mellan 16-30 år, har tröttnat på bostadsbristen och vill vara med och göra något åt den.

Är du intresserad av ledarskap, att skapa hållbar intern organisering och strategiarbete? Sök!
Vice ordförande stödjer ordförande i att leda och samordna styrelsens arbete. Genomförandet av aktiviteter sker givetvis i samarbete med övriga styrelsen och du är involverad i fler delar av verksamheten utifrån ditt intresse. Inga förkunskaper krävs - vi utbildar och handleder dig internt. Skicka in din ansökan så snart som möjligt så hör vi av oss och berättar mer!

Exempel på uppgifter: 
 • Planeringsmöten med ordförande för övergripande och strategisk planering
 • Avlasta ordförande genom att leda vissa projekt eller delar av styrelsearbetet 
 • Avlasta ordförande inför möten vid behov, såsom skicka kallelser, skriva dagordning och hålla styrelsemöten
 • Representera lokalavdelningen externt vid behov 

Genom att vara engagerad i Jagvillhabostad.nu Uppsala får du möjlighet att kämpa för ungas rätt till trygg bostad, samla erfarenhet av praktiskt förändringsarbete och bli en del av en rikstäckande gemenskap som brinner för en trygg bostadsmarknad för alla unga. I uppdraget får du möjlighet att utvecklas inom bland annat ledarskap, projektledning, politiskt påverkansarbete, folkbildning, kommunikation och såklart fördjupad kunskap i bostadspolitik. Det är dessutom en viktig merit om du vill arbeta med förändringsarbete i framtiden. 

Minsta åtagande

Räkna med att avsätta minst 6h/månaden för uppdraget. Det innefattar ett styrelsemöte i månaden, tid till planering och aktuella aktiviteter kopplat till uppdraget. Du förväntas genomgå vår grundutbildning (6h totalt) i början av ditt uppdrag.

När och var sker uppdraget

Uppdraget utförs löpande under verksamhetsåret 2022-2023 med start i april. Plats bestäms i samråd med övriga styrelsen men ska utgå från Uppsala med omnejd.

Tillgänglighet

Tillgänglighet kan anpassas efter behov. En behöver dock ha möjlighet att delta på digitala möten på Google Meets via en egen dator.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

 • När

  Dag, helg, kväll

 • Typ av uppdrag

  Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen

Svenska Djurambulansen

Stockholm - Schemakoordinator

 • Djur och natur
Plats Botkyrka, Danderyd, Ekerö och 23 andra platser
Fjärrarbete På distans