Jagvillhabostad.nu — Uppsala

Uppsala: Vi söker kommunikationsansvarig. Bli en del av kampen för en jämlik bostadsmarknad!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Jagvillhabostad.nu Uppsala söker personer som vill vara med i en växande organisation som arbetar för jämlikhet. Vi är en ideell organisation som kämpar för alla ungas rätt till trygg bostad. Jagvillhabostad.nu:s arbete vilar på feministiska, antirasistiska och demokratiska principer. Vi söker dig som är mellan 16-30 år, har tröttnat på bostadsbristen och vill göra något åt den. 

Vi söker nu en eller flera personer som vill arbeta med kommunikation i Jagvillhabostad.nu Uppsala. Uppdraget passar dig som till exempel är intresserad av grafisk design, kommunikation och opinionsbildning. Som kommunikationsansvarig leder du arbetet inom ditt ansvarsområde men självklart sker uppdraget i samarbete med den lokala styrelsen.

Exempel på uppgifter som kommunikationsansvarig: 

 • Utforma en kommunikationsplan 
 • Ansvara för innehåll på sociala medier 
 • Utforma grafiskt material vid externt arbete
 • Genomföra insatser i opinionsbildande syfte, exempelvis driva kampanjer på sociala medier

Genom att vara engagerad i Jagvillhabostad.nu får du möjlighet att arbeta praktiskt för en jämlik bostadsmarknad och bli en del av en rikstäckande gemenskap som brinner för en trygg bostadsmarknad för unga. I uppdraget får du möjlighet att utvecklas inom  kommunikation, projektledning, politiskt påverkansarbete, eventplanering, ledarskap, folkbildning och såklart fördjupad kunskap i bostadspolitik. Det är dessutom en viktig merit om du vill arbeta med förändringsarbete och kommunikation i framtiden. 

Anmäl ditt intresse så kontaktar vi dig och berättar mer!

Minsta åtagande

Uppdraget genomförs löpande under verksamhetsåret tillsammans med den resterande lokalstyrelsen. Det kan både ske digitalt eller på plats i Uppsala-trakten beroende på omständigheterna.

När och var sker uppdraget

Uppdraget genomförs löpande under verksamhetsåret tillsammans med den resterande lokalstyrelsen. Det kan både ske digitalt eller på plats i Uppsala-trakten beroende på omständigheterna.

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

 • När

  Kväll, dag, helg

 • Typ av uppdrag

  Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen

PRO Högalid

Musikälskande samordnare

 • Äldre
 • Social gemenskap
 • Upplysning och folkbildning
Plats Stockholm
Fjärrarbete På distans