1000 Möjligheter — Stockholm

Var femte ung är utsatt i sin relation. Vi behöver dig som vill stötta och lyssna!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Nu behöver vi dig som vill stötta och lyssna på unga! Ungarelationer.se är Sveriges första nationella stöd för unga med erfarenheter av våld. Vi söker nya volontärer som ska bemanna vår nationella stödchatt ungarelationer.se där du stöttar, hjälper och lyssnar på unga. Du blir en del av vårt viktiga arbete som dels innebär att bemanna vår chatt och dels ansvara för att vara stödkontakt en timme i veckan åt våra stödsökanden. Detta sker antingen via chatt/mail och ibland IRL.
De allra flesta är överens om att vi behöver stoppa mäns våld mot kvinnor. Trots detta har det gjorts förvånansvärt få satsningar på en av de viktigaste förebyggande åtgärderna: att motverka våldet i barns och ungdomars förhållanden. 
Därför driver 1000 Möjligheter sedan 1 feb 2019 Ungarelationer.se en nationell stöd- och kunskapsplattform som ger stöd och information till dig under 20 år som blir utsatt i din relation, är kompis till någon som blir det, eller är den som utsätter. Det kan vara pågående eller ha hänt tidigare. 

Vill du bli en del av detta viktiga arbete och vår engagerade grupp? Då är du varmt välkommen att ansöka till vårt volontärprogram.

Minsta åtagande

Åtagandet är minst två tillfällen i öppna chatten varje månad.

När och var sker uppdraget

Uppdraget sker online men samordning och utbildning sker i Stockholm.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen

Svenska Djurambulansen

Stockholm - Schemakoordinator

  • Djur och natur
Plats Botkyrka, Danderyd, Ekerö och 23 andra platser
Fjärrarbete På distans