Fältbiologerna — 3 platser

Var med och starta Fältbiolog-klubb i Kalmar/Öland!

Spara

Beskrivning

Gillar du att vara ute i naturen? Har du lust att ordna härliga aktiviteter? Då borde du vara med i Fältbiologernas lokala klubb i Kalmar/Öland! Fältbiologerna är en organisation för alla mellan 6-25 år som är intresserade av natur, miljö eller klimat. Våra lokala klubbar samlar medlemmar med gemensamma intressen eller ideér och ordnar aktiviteter. Det kan vara sånt som fågelskådning, skogsutflykter, tält-övernattningar, filmkvällar, föreläsningar och arbete för att förändra den lokala politiken. Det är ni som är med och driver klubben som bestämmer vad ni ska hitta på! Nu håller vi på att starta en lokal klubb i Kalmar/Öland och söker dig som vill vara med! 

Om du anmäler dig som intresserad kan du själv välja hur mycket du vill engagera dig. Som styrelsemedlem är du med och bestämmer vad klubben ska göra och planerar aktiviteter. Ni i styrelsen bestämmer tillsammans hur ofta, var och när ni har möten. Det krävs inga förkunskaper, vi lär oss tillsammans och det finns stöttning och hjälp att få. Du behöver inte ha varit aktiv i Fältbiologerna eller suttit i en styrelse innan. Det räcker att du är mellan 6-25 år och vill vara med och organisera roliga aktiviteter!
Här kan du läsa mer om hur det är att sitta i en klubbstyrelse i Fältbiologerna.

Om du inte vill sitta i styrelsen, men vara med och planera eller gå på aktiviteter är du också välkommen att höra av dig.
Välkommen att anmäla intresse!

Minsta åtagande

Bestäms tillsammans med gruppen

När och var sker uppdraget

Vi kommer tillsammans överens om när och var vi ska träffas.

Platser

  • Kalmar
  • Borgholm
  • Mörbylånga

Tillgänglighet

Vi bestämmer tillsammans var vi ska träffas och tillgängligheten kan därmed variera. Hör av dig om du har särskilda behov så ser vi hur vi får det att funka för just dig.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen