Mattecentrum — Södertälje

Vi söker ny koordinator för räknestugor i Södertälje!

Beskrivning

Mattecentrum är en ideell förening som ger gratis läxhjälp i matematik till tusentals högstadie- och gymnasieelever via öppna räknestugor. Våra volontärer finns på plats i räknestugor och på våra forum online för att hjälpa till att svara på frågor och förklarar matematiken för eleverna. Som lokal koordinator ansvarar du för att hålla kontakt med skolor, rekrytera och bemanna volontärer till räknestugorna. Du får stöd i ditt arbete av Mattecentrum Stockholms styrelse och Mattecentrums kansli.

Räknestugorna är gratis att besöka och vem som helst är varmt välkommen in oavsett skola, kön, ålder eller kunskapsnivå.

Intresserad? Skicka in din intresseanmälan redan idag!

Minsta åtagande

Mattecentrum Södertälje driver i dagsläget 1 räknestugor så räkna med att rollen som koordinator omfattar 2 - 4 timmar i veckan som grund. Vill du sedan utveckla verksamheten ytterligare och ta dig an nya roliga projekt kan tidsåtgången öka.

När och var sker uppdraget

Projektledaren förväntas vara nåbar på mail eller telefon inom en rimlig tidsram men själva uppdraget kan egentligen utföras valfria tider så länge verksamheten flyter på som den ska.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Senaste uppdragen

1825 – Terapicenter för unga vuxna

Samtalsgruppledare

  • Barn och ungdom
  • Hälsa
Plats Stockholm
Fjärrarbete På distans