Mattecentrum — Stockholm

Vi söker ny projektledare för räknestugor i Stockholm Nord!

Sista anmälningsdatum

2021-12-29

Beskrivning

Mattecentrum är en ideell förening som ger gratis läxhjälp i matematik till tusentals högstadie- och gymnasieelever via öppna räknestugor. Våra volontärer finns på plats i räknestugor och på våra forum online för att hjälpa till att svara på frågor och förklarar matematiken för eleverna.
Räknestugorna är gratis att besöka och vem som helst är varmt välkommen in oavsett skola, kön, ålder eller kunskapsnivå.
Som lokal projektledare kommer du tillhöra medlemsföreningen Mattecentrum Stockholm som idag har 4 projektledare i Nord, Syd, Södertälje och City. Som projektledare för Stockholm Nord ansvarar du för läxhjälpen i norra Stockholm. Arbetsuppgifterna är allt ifrån att rekrytera volontärer till räknestugorna, hålla kontakt med skolor och marknadsföra till elever så alla vet att mattehjälpen finns där när den behövs. 
Intresserad? Skicka in din intresseanmälan redan idag! 

När och var sker uppdraget

Uppdraget utförs på varierande tider och är anpassade efter räknestugorna. Det är en fördel om du har möjlighet att boka in intervjuer med nya volontärer på dagtid eller kvällstid.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Senaste uppdragen

Svenska kyrkan Alingsås

Konsertvärd

  • Kultur
Plats Alingsås